Tiket dana – četvrtak, 25.08.2022.

Alex
25 kolovoza, 2022
1120 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Tiket dana u četvrtak 25.08.2022. biće kompletno košarkaški. Na programu su mečevi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. godine u Japanu, Indoneziji i Filipinama pa smo napravili trio od tipova ukupne kvote 4.92.

17:30 Finland – Israel, FIBA World Championship

Biće ovo sudar timova koji će sastati i u premijernoj utakmici na predstojećem Eurobasketu. Finci su odlično odigrali prethodnu fazu kvalifikacija iz koje su preneli pet pobeda i samo jedan poraz.

Oni će za ovaj kvalifikacioni ciklus biti jači za NBA asa Laurija Markkanena, koji će biti alfa i omega tima, budući da je daleko najkvalitetniji pojedinac u finskoj selekciji. Sa njim u ekipi, Finci igraju poletno i brzo, a spomenuti Markkanen uživa veliko poverenje selektora, te se najveći broj akcija poziva za njega.

Sa druge strane, Izraelci su takođe predvođeni NBA igračem, a u pitanju je Deni Avdija, koji je prethodne dve sezone gradio svoju karijeru u Washington Wizardsima. Od velike pomoći biće mu plejmejker Partizana Yam Madar, a ako je sudeći po pripremnim utakmicama ova dvojica igrača se odlično kapiraju i veoma dobro komuniciraju.

Total Points Over 163.5 / 1.75

18:30 Latvia – Turkey, FIBA World Championship

Veoma interesantan meč biće odigran u Rigi, glavnom gradu Letonija, gde će domaća reprezentacija dočekati turski nacionalni tim. Ova utakmica značiće povratak u nacionalni dres Kristapsa Porzingisa, koji od 2017. godine nije igrao u zvaničnoj utakmici za svoju reprezentaciju.

Letonci ogromne nade polažu u njega, kao i u odličnog šutera Davisa Bertansa, koji poput Porzingisa poslednjih nekoliko sezona igra u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Ovaj letonski tim ima nekoliko sjajnih šutera, te treba očekivati pregršt “ispaljenih” trojki.

I Turci mogu da se pohvale brzom i dinamičnom igrom. Spoljnu liniju čini trio Larkin – Korkmaz – Osman koji je sposoban da igra u brzom ritmu sve vreme, tako da verujemo da ćemo biti svedoci jedne izrazito dinamične i efikasne utakmice.

Turkey To Win / 1.89

20:00 Serbia – Greece, FIBA World Championship

U daleko najuzbudljivijem okršaju ove runde, u Beogradu će koplja ukrstiti Srbija i Grčka. Biće to okršaj Nikole Jokića i Giannisa Antetokounmpoa. Štark Arena u Beogradu je rasprodata pre par dana, tako da nas očekuje pravi spektatkl.

Srbija je u nezavidnom položaju na tabeli ove kvalifikacione grupe, jer je prenela samo jedan trijumf i tri poraza, pa će morati da upiše gotovo sve pobede protiv Grka, Turaka i Velike Britanije kako bi ostala u konkurenciji za Svetsko prvenstvo.

Selektor Svetislav Pešić je okupio moćan roster, a pored Jokića tu su još Micić, Kalinić, Lučić, Milutinov, Daviovac, pa Srbija “puca” od individualnog kvaliteta i iskustva.

Sa druge strane, Giannisu će najveća pomoć biti tandem Sloukas – Calathes, a tu su i njegova braća Tanasis i Kostas. Ovaj meč će zbog povreda propustiti centar Papagiannis i krilo Papapetrou, pa Grci oslabljeni dolaze u glavni grad Srbije na megdan Orlovima.

Serbia To Win / 1.49

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM  KOEFICIJENTOM 4.92, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE INKASIRATI OKO 40 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.