Tiket dana – Četvrtak 28.03.2024

Srba331
28 ožujka, 2024
1943 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za četvrtak 28.03.2024. odabrali jednu košarkašku i dve nogometne utakmice sa ukupnim koeficijentom 8,19. Preporučujemo sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 28.03.2024. godine.

TIKET DANA 28.03.2024

Dinamo Samarkand vs Metallurg Bekabad: 15:30

Četiri od posljednjih pet međusobnih utakmica između Dinama i Metalurga završila su s najmanje tri pogotka, tako da je naš izbor kladionica ovdje prilično jasan.

Vjerujemo da će igrači domaće momčadi pokušati iskoristiti obrambene slabosti Metalurga, koje su posebno vidljive na gostovanjima, te smatramo da barem po jedan pogodak u oba poluvremena neće biti “nedostižan”.

Prvo poluvreme 1,2 ili 3 golova & Drugo poluvreme 1,2 ili 3 golova @ 2,10

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Partizan vs Olympiacos: 20:30

Igra “Do or die” za Partizan i praktički bez prava na grešku. S druge strane, gostima je pobjeda imperativ, pa treba očekivati ​​nešto više opreza i jednih i drugih. Iz tog razloga odlučili smo se kladiti na učinak jednog od igrača Partizana. Naime, PJ Dozier u posljednje vrijeme na terenu ne pokazuje ni djelić svog raskošnog talenta, radi vrlo glupe i neozbiljne faulove, a ni ofenzivni učinak mu nije najbolji.

Momčad Olympiacosa zna biti “tvrđa” i “grublja”, pa bi se PJ Dozier opet mogao naći u problemima s prekršajima. Pritom je sasvim logično očekivati ​​da večeras neće preuzeti preveliku odgovornost u napadu, već da će to učiniti Punter, Nunnally, kao i veliki Kaminsky.

PJ Dozier zbroj poena 7,5 manje @ 2,00

Padova vs Pergolettese: 20:45

Nalazimo se u situaciji da domaćoj momčadi bodovi nisu baš potrebni, ali i dalje postoji pritisak za prekid niza negativnih rezultata, dok su gostima bodovi prijeko potrebni. To bi trebalo unijeti dodatnu dozu energije na teren, što bi trebalo rezultirati golovima.

Kada je u pitanju talijanska Serie C, ne bi nas previše iznenadilo da autsajderi odnesu glavnu riječ, ali ako ne dajemo nerealna predviđanja, samo ćemo reći da je ovo utakmica koja bi trebala “slomiti” tradicija malog broja postignutih golova.

Prvo poluvreme 1,2 ili 3 golova & Drugo poluvreme 1,2 ili 3 golova @ 1,95

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 15:30

Ukupni koeficijent: 8,19 ( Preporucujemo sistem 2/3 )

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Četvrtak 28.03.2024 09:30) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  Mozzart

Top kladionice 2024:

20bet Kladionica

5/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

22bet Kladionica

4.9/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.8/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

1Bet Kladionica

4.5/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

👉 Sportski Insajder FPL
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.