Tiket dana – četvrtak, 30.06.2022.

Dusan
30 lipnja, 2022
656 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Kraj juna i početak jula obeležiće kvalifikacije za Svjetski Kup u košarci 2023. godine. Na svim kontinentima vodiće se žestoke borbe, a kada je evropski deo u pitanju, igraće se poslednje dve runde preliminarne faze, nakon kojih će biti poznati učesnici poslednjeg i završnog kruga. Stoga je naš tiket dana za četvrtak 30.06.2022. sastavljen od dva košarkaška, a treći i poslednji je teniski tip.

18:30 Latvia – Serbia, FIBA World Champioships

Reprezentacije Letonije i Srbije su se već kvalifikovale za naredni ciklus kvalifikacija, ali će konačan ishod meča biti važan, jer se u sledeću fazu prenose bodovi protiv timova koji su se plasirali. Zato će i jedni i drugi dati sve od sebe da dođu do pobede kako bi kasniji bili bliži plasmanu na Svetski Kup.

Dva tima su u okviru novembarskog kvalifikacionog prozora odigrali veoma zanimljiv i još efikasniji meč, a Srbija je uzbudljivoj završnici trijumfovala sa 101:100. Letonci su dosta namučili “Orlove” fantastičnim šutem za tri poena, pa treba očekivati nov efikasan duel.

Srpski roster će biti znatno kvalitetniji nego što je to bio slučaj u novembru, pa će selektor Svetislav Pešić moći da računa na Nemanju Bjelicu, Bobana Marjanovića, Ognjena Jaramaza, Dejana Davidovca, dok će Letonce predvoditi Davis Bertans, ali Kristapsa Porzingisa neće biti na ovom meču.

Sve u svemu, očekujemo dinamičnu i efikasnu utakmicu, na mnogo poseda i sa dosta postignutih poena na obe strane.

Total Points Over 157.5 / 1.74

20:30 Poland – Israel, FIBA World Championship

Košarkaši nacionalne selekcije Poljske su bili jedno od najprijatnijih iznenađenja Svjetskog Kupa 2019. godine, ali su tri godine kasnije suočeni sa eliminacijom već u preliminarnoj rundi. Oni su upisali samo jedan trijumf, nad Estonijom (70:68), uz tri neuspeha, pa bi u slučaju novog gubitka bodova ostali bez šansi za narednu kvalifikacionu fazu.

Oni će naspram sebe imati reprezentaciju Izraela, koja je na polovičnom učinku (2-2) i koja ih je savldala u prvom meču u okviru ove grupe sa 69:61 u Tel Avivu. Izraelci će biti jači za košarkaša Washington Wizardsa Denija Avdiju, koji će predvoditi ovu talentovanu i jako nezgodnu selekciju.

Poljaci ne mogu da se pohvale prevelikim individualnim kvalitetom, tu su i dalje Ponitka i AJ Slaughter, pa će morati odličnom timskim performansom da probaju da ostanu u trci za jedno od tri mesta koje garantuje nastavak kvalifikacija.

Total Points Under 154.5 / 1.71

16:00 Ricardas Berankis – Rafael Nadal, ATP Wimbledon

Rafael Nadal se mučio na startu Wimbledona, ali je uspeo da dobije Cerundola i tako preskoči prvu prepreku. Španski teniser je već na startu imao mnogo sreće, budući da su svi najopasniji protivnici u njegovom delu žreba završili takmičenje.

Čilić i Berrettini su pozitivni na koronavirus, dok su Auger-Aliassime i Querrey poraženi već na startu turnira. Rafa tako ima praktično otvoren put do polufinala.

Upravo je Amerikanac Sam Querrey poražen sa neočekivanih 3-0 od Nadalovog narednog protivnika Ricardasa Berankisa. Američki igrač je godinama važio za dobrog igrača na travnatoj podlozi, ali su očigledno godine uzela maha, pa je eliminisan već u prvoj rundi.

Litvanski teniser nije igrao ni na jednom turniru na travi uoči Wimbledona, što dodatno pojačava njegov podvig u prvom kolu. Ali, sada će za sve pitati samo i isključivo Nadal. Špančevo mučenje u prvom kolu ćemo okarakterisati kao navikavanje na podlogu i uslove turnira, pa očekujemo njegov znatno lakši trijumf u drugoj rundi.

Total Games Under 32.5 / 1.6

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 4.76, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI SKORO 38 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan