Tiket dana – nedelja 08.08.2021

Sportske
8 kolovoza, 2021
345 Views
tiket dana

Za danas smo Vam pripremili dva meca sa malo vecim koeficijentima, za koje smatramo da imaju “value”. Mecevi su iz Hrvatske i Meksicke lige. Ukoliko odigrate ova dva meca na tiketu, dobicete zaista sjajan koeficijent.

18:55 Dragovoljac – Osijek, Hrvatska 1

Cetvrta runda Hrvatskog sampionata am donosi duel izmedju Dragovoljca i Osijeka. Domacin je do sada bez bodova u prva 3 kola, i nalaze se na poslednjem mestu na tabeli. Postigli su 3 a primili cak 10 golova. Uprkos svemu gledali smo njihov poslednji mec protiv Lokomotive Zagreb, i deluje da su krenuli da igraju sve bolje iz meca u mec. U goste im dolazi Osijek, ekipa koja daje golove i osvaja bodove, ali se evidentno muci. U ligi su dobili Hajduk sa 2:1, Sibenik 3:0 i remizirali 0:0 sa Slavenom. Na tom mecu se vec videlo da Osijek polako krece da posustaje, da bi to CSKA Sofifa pokazala nekoliko dana kasnije, pobedivsi Osijek sa 4:2 u prvom mecu kvalifkacija za Ligu Konferencija. Ne kazemo da ce Dragovoljac pobediti na ovom mecu, ali verujemo da moze iskoristiti los momentum Osijeka koji vec za 4 dana igra revans protiv CSKA Sofije i kome ce sve mislis biti okrenute ka tom mecu.

TIP: Dragovoljac +1,5 AH ( 2.10 ) bet365

19:00 U.N.A.M. Pumas – Atl. San Luis

Posle 2 kola je ekipa UNAM Pumas na 14. mestu sa samo jednim osvojenim bodom, i gol kolicnikom 0:2. Nismo navikli na to da se Pumas golgeterski muci, jer su prosle sezone u regularnom delu sampionata bili jedna od najefikasnijih ekipa. Posle 0:0 sa Atlasom u prvom kolu, gostovali su favorizovanom Montereyu i izgubili 2:0. Svakako da ovi rezultati na pocetku ne oslikavaju realnu sangu UNAM Pumas-a, i vreme je da pocnu da igraju kao prosle sezone. Atletico San Luis je u prvom kolu napravio iznenadjenje pobedivsi Guadalajaru 2:1 u gostima, da bi protiv Queretara odigrali 1:1 na svom stadionu iako su rano poveli i imali igraca vise od 25-og minuta. Mec u kome je imperativ pobede na strani domacina koji mora da izadje iz serije losih rezultata, i u kome ocekujemo da bude golova. Prosle godine su odigrana 2 meca na stadionu Pumasa, koje je domacin dobio sa 3:0 i 4:0. Nema razloga da domacin ne napadne i sa 3 gola ne isprati goste kuci, a ovo je odlicna prilika da se povrati poljuljano samopouzdanje.

TIP: Over 2,5 ( 2.10 ) bet365

UKUPNA KVOTA: 4,41
KLADIONICA: bet365

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske