Tiket dana – nedelja 14.02.2021

Milos
13 veljače, 2021
442 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije, koje ulaze u top 5 tipova dana. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 14.02.2021. godine

Ried – St.Polten, Austrija Bundesliga, 14.02.2021

U jednoj efikasnoj ligi kao što je Austrijska, nije lako biti jedna od najefikasnijih ekipa, ali i Ried i St.Polten se nalaze u samom vrhu po efikasnosti. Dovoljno je napomenuti da su domaći 11 od 16 utakmica išli preko 2 gola, a da su gosti od 16 utakmica na čak 12 išli preko dva gola.  Stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.55

Silkeborg – Hvidovre, Danska Druga Liga, 14.02.2021

Ovo je prvo kolo drugog dela šampionata i sve ekipe su sveže i spremne da pokažu šta znaju u ovom prolećnom delu prvenstva. Obe ove ekipe spadaju u efikasnije ekipe ove lige, jer su domaći i gosti išli preko dva gola na 11 od 16 utakmica, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.55

Crotone – Sassuolo, Italija Serie A, 14.02.2021

Duel dve ekipe koje se nalaze na dijametralno suprotnim stranama tabele, pošto je domaća ekipa zakucana za dno tabele, sa samo 12 bodova do sada, dok je Sassuolo trenutno na sedmom mestu tabele, odnosno u gornjem domu gde se nalaze od samog početka šampionata, a čak su jedno vreme bili i na prvoj poziciji šampionata. Imajući u vidu da je Crotone realno slabija ekipa, ali da je odbrana Sassuoloa prilično brljava, mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.72

Utrecht – Venlo, Holandska Prva Liga, 14.02.2021

Iako ove sezone Utrecht ne spada u najefikasnije ekipe, oni su ipak mnogo efikasniji na domaćem terenu nego na gostovanjima, dok ekipa VVV Venlo spada u ekipa koje igraju daleko najefikasnije utakmice, prevashodno zbog svoje slabe odbrane, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.57

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 3.46 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Milos