Tiket dana – nedelja 15.08.2021

Sportske
15 kolovoza, 2021
474 Views
tiket dana

Za danas smo Vam spremili dubl tiket sa mecevima sa nasih prostora, tacnije iz Slovenacke i Hrvatske lige. Dva zanimljiva duela sa odlicnim koeficijentima Vam mogu doneti odlican profit ukoliko odigrate ovaj tiket.

17:00 Mura – Radomlje, Slovenija 1

Pogledom na trenutno stanje na tabeli verovatno nikada ne biste rekli da je Mura prosle sezone bila prvak Slovenije, jer se Mura posle 4 odigrana kola nalazi na predposlednjem mestu sa samo 2 osvojena boda. Posle poraza od Sezane 0:3 i Kopra 2:3 usledili su remiji protiv Brava i Aluminija, oba puta po 1:1. Muci se Mura u sampionatu i uopste ne lici na onaj tim koji je prosle sezone bio najbolji u Sloveniji. Losi rezultati u pocetku se donekle mogu opravdati paralelnim obavezama najpre u kvalifikacijama za Ligu Sampiona, a zatim i u kvalifkacijama za Ligu Evrope.Posle ispadanja od Ludogoreca u Ligi Sampiona, Mura je na misice prosla Litvanski Zalgiris, i zakazala sebi dvomec sa Sturmom iz Graca u cetvrtom kolu kvalifkacija za Ligu Evrope. Potrebno je Muri da se golgeterski pokrene jer ce jako tesko proci dalje protiv ofanzivne ekipe koa sto je Sturm ukoliko budu igrali na gol manje. Zato im mec sa Radomljem dolazi u pravom trenutku, jer je to prosecna ekipa iz sredine tabele i efikasnom pobedom se moze vratiti preko potredno samopouzdanje. Mura definitvno mora da krene sa pobedama ukoliko zeli da barem delimicno ponovi uspeh iz prosle sezone, jer timovi na pozicijama koje vode u Evropu vec imaju veliku prednost. Ova dva tima su se 2017. godine dva puta srela u drugoj ligi, i Mura je dobila oba meca rezultatima 4:0 i 3:0. I danas ocekujemo slican ishod.

TIP: Over 2,5 ( 2.296 )

18:55 Sibenik – Dragovoljac, Hrvatska 1

Derbi zacelja u Hrvatskom prvenstvu nam donosi duel izmedju Sibenika i Dragovoljca. Oba tima su jako lose krenula ove sezone, narocito Dragovoljac. Ekipa Sibenika je nakon 3 uvodna poraza uspela da u proslom kolu u gostima odigra 1:1 protiv Slaven Belupa, i osvoji prvi bod ove sezone. Inace ovo ce biti prvi mec Sibenika pred svojim navijacima i odlicna prilika da svoje pristalice obraduju sa 3 osvojena boda. U goste im dolazi najslabija ekipa sampionata, Hrvatski Dragovoljac, inace povratnik u drustvo najboljih posle pauze od nekoliko godina. Dragovoljac do sada ima sva 4 poraza sa gol razlikom 4:12, i ako se po jutru dan poznaje glavni su kandidat za ispadanje iz lige. Ruku na srce u prva 4 kola su igrali protiv 3 najjaca tima ove lige, Dinama, Lokomotive i Osijeka, i ovo ce biti prvi mec protiv ekipe slicnog kvaliteta. Uspeli su da postignu po najmanje gol ekipama Lokomotive i Osijeka, tako da je za ocekivati da u mecu sa direktnim konkurentom u borbi za opstanak pokazu zube. Ocekujemo otvoren mec jer obema ekipama samo pobeda vraca mir u kuci, i misljenja smo da u otvorenom mecu sa dosta sansi nece izostati golova.

TIP: Over 2,5 ( 1.93 )

UKUPNA KVOTA: 4.431
KLADIONICA: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske