Tiket dana – nedelja 19.06.2022

Sportske
19 lipnja, 2022
505 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Naš tiket dana ovog puta čini dubl sa fudbalskim mečevima iz Litvanije i Norveške, gde će u prvom meču domaćin pokušati da iskoristi činjenicu da igra protiv najgore defanzivne ekipe u ligi, dok bi u drguom meču pobeda domaćem timu osigurala beg iz donjeg dela tabele.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 19.06.2022 godine

14:00 Kauno Zalgiris vs. Jonava, Lithuania A Lyga

Gostujući tim će se ne na kraju sezone preseliti u niži rang takmičenja, obzirom na samo jedan osvojen bod nakon četrnaest odigranih utakmica, a njihov kvalitet možda najbolje oslikava gol razlika od svega tri postignuta i čak četrdeset četiri primljena gola. Kauno je ekipa iz sredine tabele koja ove sezone ne poseduje dovoljan kvalitet da bi se približila vodećim timovima u ligi, i ovaj meč dočekuje na šestom mestu sa deficitiom od jedanaest bodova u odnosu na trećeplasirani Hegelmann. Ipak, Kauno svaki meč igra maksimalno motivisano i borbeno, pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta. Gosti su na poslednjih pet utakmica primili čak četrnaest golova, a kako se ništa značajnije nije promenilo kod njih od poslednjeg meča, veoma je izgledno da ćemo u duelu Kauno-a i Jonave prisustvovati goleadi.

Kauno Zalgiris to win and over 3.5 / 2.10


 

18:00 Tromso vs. Haugesund, Norway Eliteserien

Tromso je ove sezone na drugom mestu na tabeli po broju remija u šampionatu, obzirom da su remizirali pet puta na devet odigranih mečeva, tako da je deseta pozicija na tabeli potpuno u skladu sa ostvarenim rezultatima. Dosta puta su prvi uspevali da dođu do prednosti na meču, ali nisu imali dovoljno snage i koncentracije da izdrže do kraja, i to je nešto što moraju promeniti ukoliko žele da drugi sezone dočekaju sa iole realnijim šansama da se uključe u borbu za Evropu. Haugensund će kako je i očekivano imati mnogo poteškoća u borbi za opstanak, i ovaj duel dočekuju u opasnoj zoni sa samo osam osvojenih bodova, a zanimljiv je podatak da su u ovom trenutku najefikasnija ekipa u ligi sa prosekom od čak 3.6 gola po utakmici. Najveći razlog za to je očajna igra u defnaziva, i golman Haugesunda je na deset mečeva vadio loptu iz svoje mreže dvadeset jedan put. Kako će domaći tim želeti da prekine seriju slabijih rezultata, očekujemo ofanzivu igrača Tromso-a od samog starta, i verujemo da će defanzivna linija gostiju pokleknuti po barem jednom u oba poluvremena.

Goals in both halves / 1.80

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22BET, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.78, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI GOTOVO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske