Tiket dana – nedelja 20.12.2020

Milos
20 prosinca, 2020
476 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi tiketi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica stipuliše igranje combo tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 20.12.2020. godine

Hajduk Split – NK Gorica, Hrvatska Prva Liga, 20.12.2020

Hajduk Split se muči ove sezone, pošto se trenutno nalaze na 5-toj poziciji, a generalno su daleko od onog statusa koji su imali u prošlosti, kao jedan od najvećih klubova uz Dinamo Zagreb. Sa druge strane NK Gorica igra jednu dobru sezonu, te su trenutno ekipa koja igra najefikasniji fudbal u državi, ali isto tako nalaze se na 3-oj poziciji, što pokazuje da pored efikasnosti igraju i kvalitetno. Tokom istorije ove dve ekipe su igrale dosta puta i uvek je bilo efikasnih utakmica (5 od 5 poslednjih je otišlo u Over) stoga smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.70

Torino – Bologna, Italia Serie A, 20.12.2020

Ovde stvarno ne bi trebalo da bude pitanje šta igrati, pošto imamo dve vrlo efikasne ekipe koje igraju jedna protiv druge i kojima su odbrane lošiji delovi ekipe. Torino na 83.3% domaćih utakmica ide preko dva gola, dok Bologna na 66.7% gostujućih utakmica ide preko dva gola, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.66

Macara – Independiente del Valle, Ecuador Serie A, 20.12.2020

Interesantna situacija ovde. Macara mora da ide na pobedu kako bi se kvalifikovala za Copa Sudamericana, dok Independiente nema motivacije da igra. Poseban dan za njih, jer trener koji im je doneo titulu odlazi nakon dve godine, najverovatnije u Brazil. Može biti svašta ovde, ali predlažemo da se odigra:

Tip: Macara AH0 (da Macara ne izgubi na ovom meču) sa kvotom 1.975

Salzburg – Wolfsberger, Austria Bundesliga, 20.12.2020

Stvarno ne treba biti preterano pametan da bi se ovde videlo da mora biti golova na ovom susretu. Obe ove ekipe su vrlo efikasne, a imajući u vidu da Salzburg čersto za da baš stisne gas protiv ekipa u domaćem šampionatu, smatramo da bi ovde moralo da se igra na golove, te imajući u vidu kako ove ekipe primaju i postižu golove smatramo da treba igrati:

Tip: Over 3.5 Goals (da obe ekipe postignu 4 ili više pogodaka) sa kvotom 1.66

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.46, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos