Tiket dana – nedelja 22.11.2020

Milos
22 studenoga, 2020
454 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 22.11.2020. godine

Ceara – Atletico MG, Brazil Serie A, 22.11.2020

Utakmica koja izaziva dosta pažnje svetskih kladioničara, pre svega jer su vesti iz tabora gostiju prilično zabrinjavajuće. Naime, ukupno 25 članova stručnog štaba i igrača je zaraženo korona virusom te je pitanje ko je spreman za utakmicu. Iako kvota na Cearu izgleda više nego primamljivo, pogotovo što se može dobiti i odličan hendikep, mi smatramo da je ova utakmica nacrtana za golove. Zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.85

Emelec – Delfin, Ecuador Prva Liga, 22.11.2020

Duel između ekipa koje imaju dijametralno suprotnu motivaciju na ovom susretu. Ekima Emeleca ponovo izgleda kao ekipa koja je godinama dominirala u Ekvadorskom šampionatu, pošto se ponovo bore za sam vrh tabele. Njima je domaći šampionat prioritet, dok njihovi gosti razmipljaju isključivo o utakmici Copa Libertadores, koju igraju dva dana kasnije i kada im u goste dolazi moćni Palmeiras. Delfin sigurno odmara glavne igrače na ovom meču, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Emelec (da domaća ekipa pobedi, ili u lokalnom žargonu “kec”) sa kvotom 1.50

Napoli – AC Milan, Italy Serie A, 22.11.2020

Verovatno utakmica koja ima najzvučnija imena u ovoj rundi, pošto kada igraju Napoli i AC Milan uvek bude vatre. Mnogi su smatrali da Napoli ove sezone neće biti posebna sila u Italijanskog prvenstvu, ali ekipa Gattusa je dokazala suprotno i već su skinuli neke skalpove, ozbiljnim ekipama. Sa druge strane Milan sa Ibrahimovićem igra magično na početku sezone i sasvim zasluženo su na prvoj poziciji. Iako nije pametno na derbijima igrati na golove, mi ovde mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka) sa kvotom 1.66

Stromsgodset – Bodo/Glimt, Norveška Prva Liga, 22.11.2020

Bodo igra magičnu sezonu u Norveškoj i sasvim je sigurno da će postati novi prvaci, pošto već sada imaju odgromnu prednost u odnosu na svoje rivale. Osim toga igraju vrlo efikasno, a dana sim je protivnik još jedna efikasna ekipa, koja se pritom bori za opstanak. Iako bi mnogi igrali na konačan ishod ove, ipak, mi ovde ne igramo na konačan ishod, nego idemo na golove, te smatramo da treba igrati:

Tip: Over 3.5 Goals (da obe ekipe postignu četiri ili više pogodaka) sa kvotom 1.72

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 4.01 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos