Tiket dana – nedelja, 24.04.2022.

Sportske
23 travnja, 2022
681 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za današnji tiket dana smo izvdojili po jedan duel iz Premier League, Ligue 1 i Hrvatske HNL, a posebnu draž ovom tiketu daje činjenica da se akteri ovih duela bore ili za titulu ili za plasman u neko od Evropskih takmičenja iduće sezone.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 24.04.2022. godine

13:00 Rennes – Lorient, France Ligue 1

Ekipa Rennes-a želi da se domogne barem treće pozicije na tabeli i kvalifikacija za Ligu Šampiona, tako da im je pobeda na sutrašnjem meču protiv Lorient-a apsolutni prioritet, naročito imajući u vidu da je Monaco trijumfom protiv St. Etienne-a uspeo da zadrži prednost od tri boda. Rennes je druga najefikasnija ekipa u ligi sa 70 postignutih golova, što sasvim dovoljno pokazuje njihove ofanzivne kvalitete, a kako im u goste dolazi ekipa sa jednim od najslabijih defanzivnih učinaka, sasvim realno je za očekivati da će domaći tim bez većih problema uspeti da dođe do veoma vredne pobede.

Rennes ML ( 1.44 )

16:00 Chelsea – West Ham, England Premier League

Eliminacija od Real Madrid-a u Ligi Šampiona je u mnogome uticala na ekipu Chelsea, i sasvim očekivano se dogodio pad forme. Kriza je kulminirala u prošlom kolu, kada je Chelsea doživeo ubedljiv poraz od Arsenal-a kod kuće rezultatom 4:2, što gotovo niko nije očekivao. Uprkos tome, Chelsea je i dalje na dobrom putu da zadrži jednu od pozicija koje obezbeđuju učešće u Ligi Šampiona, dok je sutrašnji meč jedna od poslednjih prilika za ekipu West Ham-a da pokuša da se približi timovima iz vrha tabele. Iako je domaći tim veliki favorit, očekujemo veoma neizvestan meč u kojem bi veoma lako jedan gol mogao odlučiti pitanje pobednika. U prvom ovosezonskom duelu je West Ham trijumfovao rezultatom 3:0.

West Ham +1.5 AH ( 1.58 )

>

19:05 Gorica vs. Dinamo Zagreb, Croatia HNL

U trenutku pisanja ovog teksta, Rijeka ima prednost od dva gola u odnosu na Osijek, tako da će Dinamo meč protiv Gorica-e dočekati sa prednošću od dva boda u odnosu na glavnog konkurenta u borbi za titulu. Dinamo bi eventualnim trijumfom protiv Gorica-e stekao prednost od pet bodova u odnosu na Osijek, i na taj način bi napravio veliki korak napred ka osvajanju nove titule. Gorica nema nikakvih takmičarskih motiva pa iz tog razloga ne očekujemo da će fudbaleri domaćeg tima biti motivisani da pruže ozbiljniji otpor. Iako je Dinamo nakon poraza od Hajduk-a smenio trenera, mišljenja smo da to neće previše uticati na rezultat sutrašnjeg meča.

Dinamo Zagreb ML ( 1.53 )

SVE KVOTE SU IZ kladionice bet365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.48 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Author Sportske