Tiket dana – nedelja 25.04.2021

MilosNS
25 travnja, 2021
476 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu „sportske kladionice“, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 25.04.2021. godine

AGF – Kopenhavn, Danska Prva Liga, 25.04.2021

Vrlo interesantno kada pogledate listu 100 najefikasnijih ekipa od svih liga na svetu Kopenhavn se nalazi na vrlo respektabilnoj poziciji i pored činjenice da nemaju izrazito visok prosek golova po meču (3.20), ali oni dosta utakmica završavaju sa tačno tri pogotka, pa je to i očekivano. Njihovi protivnici sa druge strane imaju još niži prosek, ali u poslednjih nekoliko rundi igraju prilično ofanzivno, te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.80

Budafoki – Paksi, Mađarska NB1, 25.04.2021

Juče je naš predlog iz Mađarske lige lagano prošao, pa i danas na tiket stavljamo jednu utakmicu iz te lige. Budafoki nije neka napadačka velesila, ali njihova odbrana jako lako prima poene, dok je Paksi poznat kao ekipa koja igra totalni fudbal i koja i prima i daje golove, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

Angers – Monaco, Francuska Prva Liga, 25.04.2021

Strašno kako je napad Monaca ove sezone efikasan. Do sada su u šampionatu zabili 70 pogodaka na 33 susreta, što je preko dva gola u proseku i to samo pokazuje koliko je ofanzivna ova ekipa Monaca. Angers sa druge strane ima jednu od slabijih odbrana lige, pa zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: Monaco 2+ (da Monaco postigne dva ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

Atalanta – Bologna, Italija Prva Liga, 25.04.2021

Veliki je favorit Atalanda na ovom meču protiv Bologne danas. Posebno iz razloga što igraju fantastično i što su na prethodnom meču promašili veliki broj prilika i odigrali samo 1-1 protiv Rome. Bologna sa druge strane spada u ekipe koje lako primaju golove i znaju se vrlo lako raspasti ako prime brzo gol. Sve je ovde jasno i mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.45

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 3.24 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.