Tiket dana – nedelja 9.05.2021

MilosNS
8 svibnja, 2021
375 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu „sportske kladionice“, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 09.05.2021. godine

Efes – Darussafaka, Turska Prva Liga, 09.05.2021

Retko kada igramo košarkaške utakmice na našim tiketima, ali ova utakmica je trebala biti Tipa Dana, ali u poslednjem momentu smo odlučili da je stavimo na tiket. Obe ove ekipe su sposobne da postignu veliki broj poena, a kako je Efes sa mislima u Final 4 Euro League, sasvim je realno da će se malo opustiti u odbrani, te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: Više od 168 poena (da bude 168 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.80

Eintracht Frankfurt – Mainz, Nemačka Bundesliga, 09.05.2021

Svi koji prate ovu popularnu ligu znaju da je Frankfurt jedna od ekipa koja igra najefikasnije od svih ekipa, a to se pogotovo vidi na domaćim utakmicama. Mainz sa druge strane na ovom gostovanju bi mogao da proba da iznenadi svog protivnika, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

Genoa – Sassuolo, Italija Prva Liga, 09.05.2021

Na ovoj utakmici se mora očekivati da Genoa pokuša svim silama da uzme tri boda, koja bi joj bila izrazito bitna u borbi za opstanak. Sassuolo sa druge strane opet igra vrlo efikasno, a to se posebno vidi na gostovanjima gde igraju fantastično, pa zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.75

Nacional Potosi – Guabira, Bolivija Prva Liga, 09.05.2021

Bolivija je jedna od liga gde domaće ekipa najčešće pobeđuju i gde se igra vrlo efikasan fudbal. Nacional Potosi je odlično krenuo u novoj sezoni, dok se Guabira pomalo muči. Sem toga, Guabira većinu svojih poena postiže na svom terenu, pa mi smatramo da na ovom gostovanju nemaju šta da traže. Sve je ovde jasno i mi smatramo da treba igrati:

Tip: Nacional Potosi (da domaći pobede na ovom meču) sa kvotom 1.55

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.