Tiket dana – nedjelja 01.01.2023

Srba331
1 siječnja, 2023
1652 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za nedjelju 01.01.2023 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim koeficijentom 6,75. Tiket možete odigrati i u sistemu 2 od 3. U tom slučaju minimalni koeficijent na 2 pogotka je 3,50 dok sve tri utakmice “daju” ukupni koeficijent 10,71.

15:00 Toulouse vs. AC Ajaccio, Ligue 1

Ono što nije dobro za domaće je činjenica da su u nizu od četiri poraza. Momčadi Toulousea ni duži odmor nije puno značio, s obzirom da je prije nekoliko dana Marseille bio bolji s uvjerljivih 6:1. Inače, Toulouse je s 33 primljena gola treća najlošija obrambena momčad Ligue 1. S druge strane, AC Ajaccio dosad je zabio samo 15 golova. To je jako čudno jer se radi o ekipi koja igra u izuzetno brzom ritmu, bez previše kalkuliranja. Iz tog razloga očekujemo da će od prve minute zaigrati ofenzivno i tako pokušati iznenaditi demoraliziranog protivnika.

U susretima dvije momčadi koje se bore za opstanak uvijek vidimo dosta borbe na terenu i mišljenja smo da se ovdje ni jedni ni drugi neće zadovoljiti jednim osvojenim bodom. Vjerujemo u ofenzivniji ritam i jednih i drugih, i da ćemo u oba poluvremena vidjeti po barem 1 gol.

Golovi u oba poluvremena @ 1,91

https://twitter.com/ACAjaccio/status/1609236368038760450?s=20

16:00 Millwall vs. Rotherham, Championship

Millwall želi ući u play-off, ali teško će to učiniti ako ne poprave svoj učinak kod kuće. U posljednja dva susreta pred svojim navijačima domaći su osvojili samo 2 boda, i u nastavku sezone po tom će se pitanju morati popraviti. Protiv Bristol Cityja u prošlom kolu bili su nevjerojatno dominantni, ali lopta jednostavno nije “htjela” u gol. Koliko im znači domaći teren najbolje govori podatak da su na stadionu “The Den” osvojili 24 od ukupno 36 bodova.

Kako je Rotherham jedna od momčadi s najslabijom obrambenom linijom u ligi, male su šanse da će Millwall i treći uzastopni susret na domaćem terenu ostati bez cijelog plijena. Gosti su u prethodnih 5 susreta osvojili samo 2 boda, a kada tome dodamo da su u 8 gostovanja primili čak 19 golova, nismo preveliki optimisti da mogu ostvariti pozitivan rezultat u ovoj utakmici.

Golovi u oba poluvremena @ 1,93

https://twitter.com/MillwallFC/status/1609218009897353218?s=20

17:30 Nottm Forest vs. Chelsea, Premier League

Nakon 23 godine ove dvije momčadi ponovno će se susresti u Premier ligi. Nema sumnje da nas očekuje vrlo zanimljiva utakmica, ponajviše jer su obje momčadi u situaciji da im bodovi prijeko trebaju. Nottingham Forest je u zoni ispadanja, dok je Chelsea jako daleko čak i od četvrtog mjesta i Lige prvaka. Iako svi očekuju da bi ovo trebala biti rutinska pobjeda gostiju, podsjetimo da je Nottingham Forest na domaćem terenu osvojio 11 od 13 bodova. Dobili su čak i Liverpool 1:0 i definitivno nisu momčad koju treba olako podcijeniti.

Chelsea ove sezone ima problema u gostima, što najbolje ilustrira tek 10 bodova u 8 utakmica. Iako su relativno lako svladali Bournemouth s 2:0, ovoga puta čeka ih puno teži protivnik, koji se zna prilagoditi i kvalitetnijim suparnicima. Iako je Nottm Forest prije nekoliko dana poražen od Manchester Uniteda s 3:0, nećemo ih podcijeniti, jer oni su sve samo ne ekipa koja se ne bori. Očekujemo da igrači domaće momčadi neće tako lako prepustiti kontrolu gostima.

Chelsea posjed lopte under 64.5 % @ 1,83

https://twitter.com/NFFC/status/1609225369093029890?s=20

Koeficijent: 6,75
Kladionica: 22bet

SISTEM 2/3
Minimalni koeficijent: 3,50
Maksimalni koeficijent: 10,71

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.