Tiket dana – Nedjelja 10.09.2023

Srba331
10 rujna, 2023
1495 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Juče smo imali dobitan tiket, a za danas smo odabrali 4 fudbalske i 1 košarkašku utakmicu sa ukupnim koeficijentom 3,49. Evo naših predloga za Tiket Dana za 10.09.2023. godine.

14:40 / Germany vs Serbia / FIBA World Cup

Finale je Svetskog prvenstva u košarci, te stoga treba očekivati veliku borbu na terenu. Ovo su dve reprezentacije sličnog kvaliteta koje su do sada najviše pokazale na turniru, te je pomalo nerealno očekivati da će jedna od reprezentacija trijumfovati sa desetak poena razlike. Ovde će nijanse odlučiti o tome ko će podići trofej.

Serbia +7.5 @ 1,36

16:30 / OFK Beograd vs RFK Novi Sad / Serbia Prva Liga

Ovo će biti duel između prvoplasiranog i poslednjeplasiranog tima na tabeli, i po nepisanom pravilu treba izbegavati takve utakmice. Ipak, shodno ambicijama domaćeg tima da se na grandiozan način vrati u najviši rang srpskog fudbala, ne očekujemo da OFK Beograd olako ispustiti lake bodove danas.

OFK Beograd 1 @ 1,34

18:00 / Nigeria vs Sao Tome and Principe / Afria Cup of Nations Qualifiers

Nigerija želi da “potvrdi” prvo mesto dok gosti imaju imperativ da ovaj kvalifikacioni ciklus završe na dostojanstven način. Nigeria je na 5 mečeva postigla 16 golova, dok je golman gostiju loptu iz svoje mreže vadio čak 20 puta, pa je logično ovde očekivati golove.

3+ golova @ 1,20

20:45 / San Marino vs Slovenia / UEFA UERO 2024 Qualifiers

Ako Slovenci budu fokusirani od prvog minuta verujemo da će posao biti završen već u prvih 45 minuta. Razlika u kvalitetu je suviše velika da bismo razmišljali o nekom drugom ishodu sem sigurne i ubedljive pobede gostiju.

Prvo poluvreme 1+ golova @ 1,19

20:45 / Lithuania vs Serbia / UEFA UERO 2024 Qualifiers

Poraz od Mađarske je “upalio alarm” u redovima srpske reprezentacije, i jasno je da Srbija mora pokazati reakciju već u duelu protiv Litvanije. Litvanci su namučili Crnogorce i odigrali 2:2 ali bez obzira na to “iznenađenje” individualni kvalitet je na strani igrača Srpske reprezentacije i biće velika senzacija ako se gosti vrate u Beograd bez sva tri boda.

Srbija 2 @ 1,34

TIKET DANA 10.09.2023

Tip tiketa: 5-fold

Ukupna kvota: 3,49

Kladionica: 20bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.