Tiket dana – nedjelja 10.07.2022.

Dusan
10 srpnja, 2022
685 Views
Tiket dana

 

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

U Srbiji je počela nova sezona, u Brazilu je borba za vrh ljestvice u punom jeku, dok se u Čileu vodi velika borba za naslov. Za Vas smo pripremili tri zanimljive utakmice, s više nego pristojnim tečajevima za kraj ovog tjedna.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedjelju 10.07.2022 godine

20:00 Crvena zvezda vs. Radnički Niš, Serbia Siper League

O razlici u kvaliteti ove dvije momčadi suvišno je govoriti. Crvena zvezda je već pet godina najbolja momčad lige, s izraženim ofenzivnim i defanzivnim kvalitetom.

Ove sezone prvak ide izravno u Ligu prvaka pa je ulog jako velik. Zato od igrača domaće momčadi očekujemo maksimalnu koncentraciju i agresivnost, kako bi novu sezonu otvorili pobjedom.

Radnički će biti oslabljen izostankom nekoliko igrača, što bi trebalo dodatno olakšati posao domaćima.

Goals in both halves – yes / 1.48

21:00 Corinthians vs. Flamengo RJ, Brazil Serie A

Corinthians se trenutno muči s formom i lista odsutnih je velika. Momčad Victora Pereire ima problema s postizanjem golova, a njihov najbolji strijelac Roger Guedes zabio je samo jedan gol od travnja. S druge strane, Flamengo je svakom utakmicom sve bolji i bolji. Dorival Junior je produdio svoju ekipu i sa svakim kolom Flamengo napreduje prema vrhu tablice.

Momentum je na strani Flamenga prije ove utakmice i bliži su osvajanju sva tri boda ovdje. Ova utakmica može biti ključna za ostatak sezone i jedan veliki zamah za naredni period, jer imaju vrlo prihvatljiv raspored u sljedećih nekoliko tjedana.

Flamengo RJ or Draw / 1.44

23:30 Colo Colo vs. La Serena, Chile Primera Division

Lider prvenstva nastavlja borbu za naslov, a čini se da će imati lagan zadatak s obzirom na to da će dočekati jednu od najgorih momčadi lige. U prethodna tri susreta Colo Colo je sva tri puta remizirao i tako zakomplicirao borbu za naslov.

Imaju samo jedan bod ispred Curico Unida, pa bi novi kiks mogao imati značajne posljedice. U goste im dolazi momčad s jednim od najgorih obrambenih učinaka u ligi, a vjerujemo da će igrači domaće momčadi to znati iskoristiti na pravi način.

Goals in both halves – yes / 1.68

 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.58, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan