Tiket dana – nedjelja, 12.06.2022.

Dusan
12 lipnja, 2022
754 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za tiket dana smo odabrali dva meča Lige Nacija, i to oba iz iste grupe, kao i treći meč finalne serije italijanskog košarkaškog šampionata, a koeficijent 3.88 nudi zaista lepu priliku da se ova nedelja završi sa pristojnim profitom.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 12.06.2022. godine

18:00 Norway vs. Sweden, UEFA Nations League

Baš kada je delovalo da će Norvežani nastaviti u odličnom ritmu i da će lako završiti posao protiv Slovenije, Slovenci su uspeli da nekako izdrže i da „otkinu“ velika dva boda favorizovanom protivniku.

Iako je domaći tim bio dominantan tokom čitavog meča i stvarao priliku za prilikom, lopta jednostavno nije htela u gol, tako da su Norvežani sada u situaciji da moraju doći do bodova protiv Švrdske kako bi zadržali prednsot u odnosu na Srbiju.

Pre nekoliko dana su bili bolji od Švedske u gostima sa 2:1, uprkos činjenici da je Švedska kontrolisala loptu gotovo 70 posto vremena. Šveđani su u prošlom kolu minimalnim rezultatom poraženi kod kuće od Srbije, i kako im je to bio drugi uzastopni poraz, mišljenja smo da je pravo vreme da vidimo njihovu reakciju.

Ozbirom da je veliki rivalitet između ove dve reprezentacije, očekujemo veoma veliki intenzitet svih 90 minuta, tako da je po našem mišljenju veoma izgledno da ćemo u prvom poluvremenu videti barem jedan gol.

Prvo poluvreme više od 0.5 golova / 1.40

20:45 Slovenia vs. Serbia, UEFA Nations League

Slovenci su već nakon tri odigrana meča praktično završili učešće u ovogodišnjem izdanju Lige Nacija, dok je za reprezentaciju Srbije svaki meč do kraja grupne faze od izuzten važnosti, obzirom na bod zaostatka za Norvežanima.

U prvom meču u Beogradu su Slovenci imali snage samo u prvih 45 minuta, a onda je u veoma kratkom roku njihov otpor slomljen, pa je tako Srbija trijumfovala sa 4:1. Iako kladionice prognoziraju dosta neizvesniji meč u odnosu na onaj u Boegradu, mi smo mišljenja da će razlika u kvalitetu ponovo biti vidljiva na terenu, i verujemo da je gostujuća ekipa dosta bliža pobedi.

Ukupno golova 2 do 4 / 1.50

 

20:30 Olimpia Milano vs. Virtus Bologna, Italy Lega A Basketball

Kao što je bilo i očekivano, za titulu šampiona Italije se bore dve najbolje ekipe u ligi – Olimpia Milano i Virtus iz Bologne. Trenutno je u ovoj seriji rezultat 1:1, i zanimljivo je da smo do sad videli 2 “brejka”.

Najpre je Olimpia u prvom meču bila bolja sa 66:62, a onda je dva dana kasnije Virtus uzvratio istom merom – ovog puta rezultatom 75:68. Ono što nam je privuklo dosta pažnje je podatak da je Olimpia u ova meča najveći broj poena postigla preko igrača iz unutrašnje linije, dok je učinak sa spoljih pozicija mnogo nedostajao.

Plejmejker Olimpije Devon Hall je u prvom meču za 20 minuta postigao samo 6 poena, dok je pre dva dana za 27 minuta provedenih na terenu stigao do brojke od 16 ubačenih poena.

Olimpija će teško uspeti da povede u ovoj seriji ukoliko spoljna linija ne bude dala značajniji doprinos, a ishod trećeg meča u ovoj seriji bi veoma lako mogao zavisiti od učinka Hall-a koji je tokom plej ofa na proseku od 9 poena po meču.

Verujemo da će iskusni Amerikanac ponovo biti preko 20 minuta na parketu, što bi trebalo da bude biše nego dovojlno da “prebaci” margin od 8.5 poena, koliko Mozzartbet nudi.

Devon Hall Više od 8.5 poena / 1.85

 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE mozzartbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.88 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI GOTOVO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

Author Dusan