Tiket dana – nedjelja, 13.02.2022

Dusan
13 veljače, 2022
462 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 13.02.2022 godine

12:30 AC Milan – Sampdoria, Italija 1

Pobedom nad Interom u pretprošlom kolu je Milan uspeo da šampionsku trku učini još zanimljivijom, a na ruku im ide i činjenica da su Inter i Napoli remizirali danas, tako da bi pobedom protiv Sampdorie makar privremeno skočili na lidersku poziciju na tabeli.

Gosti su blizu opasne zone i pobedom u prošlom kolu od 4:0 protiv Sassuola su nagovestili izlazak iz krize, ali smo mišljenja da nisu dovoljno kvalitetni da se suprotstave ekipi Milana koja ima šampionske ambicije. Milan ovakvu šansu ne bi smeo nikako da propusti, i sve sem nekoliko golova u mreži gostiju predstavljaće veliko iznenađenje.

1 i 1+1+ ( pobeda domaćina i u oba poluvremena će biti postignut po barem jedan gol ) 2,09

13:00 Monaco – Lorient, Francuska 1

Monaco ima 36 bodova i trenutno zaostaje 6 bodova za Nicom koja je na trećem mestu na tabeli, a to mesto vodi u kvalifikacije za Ligu Šampiona naredne sezone. Na ruku ima ide to što je Nica noćas poražena od Liona sa 2:0, tako da bi sa nova 3 boda prepolovili zaostatak i ostali konkurentni za plasman na treću poziciju na tabeli.

Monaco kući igra dobro obzirom da sun a 10 mečeva došli do 7 pobeda ,uz čak 25 postignutih golova, dok je recimo Lorient u gostima na 12 mečeva osvojio samo 4 boda uz čak 29 primljenih golova. Očekujemo da će Monaco iskoristiti priliku koja mu se nudi i doći do ubedljive pobede u ovom susretu, jer je objektivno razlika u kvalitetu velika u ovom trenutku.

1+1+ (u oba poluvremena će biti postignut po barem jedan gol ) 1,72

15:00 Hajduk Split – Slaven Belupo, Hrvatska 1

Domaći tim je trenutno na četvrtom mestu na tabeli sa 41 osvojenim bodom i zaostatkom od 8 bodova u odnosu na vodeći Dinamo. Iako su ambicije Hajduka osvajanje titule, moraće mnoge kockice za to da se slože, a možda i najviše će im biti potreban neki kiks Dinama.

Hajduk je ove sezone dosta lošiji kod kuće nego na strani, a da bi makar izborili izlazak u Evropu, moraće da poboljšaju učinak u utakmicama na Poljudu. Igraju protiv Slavena kome ovaj meč apsolutno ništa ne znači, tako da ukoliko igrači Hajduka budu dali 65 posto svojih mogućnosti, očekujemo da Hajduk veoma lako dođe do nove pobede.

Hajduk 1/1 2,05

16:00 Royale Union SG – St Truiden, Belgija 1

Royale Union je lider Belgijskog šampionata sa 60 osvojenih bodova, odnosno 7 više u odnosu na drugoplasirani Antwerp. Pobedom protiv St Truiden-a bi otišli na velikih +10, i tako napravili ogroman korak ka istorijskom uspehu Royale Union je najefikasnija ekipa u ligi sa 59 postignutih golova, ali su u seriji od 3 meča sa veoma malim brojem golova.

Kod kuće su na 13 mečeva dali 26 golova, što dovojno pokazuje njihove ofanzivne kvalitete. U goste im dolazi St Truiden koji je na 12. mestu na tabeli, i koji se bori da dođe do osme pozicije na tabeli, i plasmana u plej of.

Mišljenja smo da je pravo vreme da se domaći tim vrati u prepoznatljivi gogeterski ritam, a kako i gostima samo 3 boda odgovaraju, očekujemo veoma otvoren meč, na kome golovi ne bi trebali izostati.

1+1+ (u oba poluvremena će biti postignut po barem jedan gol ) 1,71

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 12.60 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 13 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan