Tiket dana – nedjelja 14.08.2022.

Srba331
13 kolovoza, 2022
1351 Views
Tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedjelju 14.08.2022 godine

St. Truiden vs. Anderlecht, Belgium Jupiler League, 13:30

Domaći su u prva tri kola sva tri puta remizirali, što se nikako ne uklapa u njihove ambicije da se ove sezone bore za Europu. Zanimljivo je i da su sva tri susreta odigrali s vrlo malim brojem golova, što nikako ne odgovara ofenzivnoj filozofiji koja godinama krasi ovaj klub.

U goste im dolazi Anderlecht koji je prije samo 3 dana imao obveze u kvalifikacijama za Ligu konferencija, pa bi umor mogao učiniti svoje i pogurati domaće do prve ovosezonske pobjede.

S obzirom da domaći jure pobjedu kao i da je Anderlecht ušao u golgeterski ritam, naš izbor u ovoj utakmici su golovi.

Golovi u oba poluvremena – da ( 1.85 )

https://twitter.com/rscanderlecht/status/1558023370142355456?s=20&t=HNUhc-x2el_wSi6mGWvZfw

Chelsea vs. Tottenham, England Premier League, 17:30

Chelsea je veći dio prošle sezone pokazao zavidne obrambene kvalitete, no rezultat je na kraju ipak izostao. U sličnom su ritmu i ove sezone krenuli u natjecanje, s obzirom na to da su u vrlo teškoj utakmici u gostima svladali Everton 1:0.

Tottenham je s druge strane bio vrlo uvjerljiv protiv Southamptona s 4:1, no neumjesno je uspoređivati ​​ozbiljnost Southamptona i Evertona, pa po našem mišljenju ovaj podvig momčadi Tottenhama ne daje značajniju prednost pred ovaj susret u usporedbi s Chelseajem.

Njihovi međusobni susreti vrlo su uzbudljivi i neizvjesni, a imajući u vidu da je Chelsea domaćin, smatramo da će momčad u plavim dresovima diktirati tempo ove utakmice.

Manje od 2.5 gola ( 1.93 )

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1558375844896284672?s=20&t=yinaqXxIZj0t_t41-b6UIQ

Salernitana vs. AS Roma, Italy Serie A, 20:45

Roma se tijekom ljetne stanke ozbiljno pojačala, a dolazak Dybale u Rim jasno pokazuje da je borba za scudetto glavni cilj ove sezone.

Salernitana je prošle sezone uz dosta sreće izborila ostanak u ligi, a s obzirom da nisu doveli značajnija pojačanja, predviđamo im sličan scenarij i ove sezone.

U prošlom prvenstvu Roma je oba puta lako svladala Salernitanu, a s obzirom na trenutnu razliku u kvaliteti, vjerujemo da će se tradicija nastaviti i nakon ovog susreta.

Golovi u oba poluvremena – da ( 1.75 )

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1558491542897188864?s=20&t=MgrHvJH9j4JI-u3_PF5P2Q

SISTEM: 2/3
Minimalna kvota: 3.24
Maksimalna kvota: 10.19

KLADIONICA: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.