Tiket dana – Nedjelja 21.01.2024

Sportske
21 siječnja, 2024
89 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za nedelju 21.01.2024. odabrali smo 3 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,94.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 21.01.2024. godine.

TIKET DANA

18:30 – Betis vs Barcelona – Španjolska La Liga

Barcelona ima očitu prednost u ovom susretu zbog trenutačne forme, pozicije na tablici i povoljnog međusobnog omjera. Bilo bi iznenađenje ako gosti ne bi pobijedili. Iako Betis igra kod kuće, smatramo da će im biti izazov izbjeći poraz u ovom dvoboju. Ipak, vjerujemo u veliku borbu na terenu i ne previše golova.

0-3 gola @ 1,51

18:30 – M’Gladbach vs Augsburg – Njemačka Bundesliga

Augsburg je na osam mečeva u gostima ove sezone postigao samo osam golova, što jasno govori da se gosti ne snalaze baš najbolje izvan svog stadiona. U prošlom kolu izgubili su od favoriziranog Leverkusen-a samo s 1:0, te nemamo nikakve dileme da će gosti ponovno pokušati odigrati još jednom vrlo disciplinirano.

0-3 gola @ 1,45

17:30 – Bournemouth vs Liverpool – Engleska Premier League

Ovo će biti vrlo teška gostujuća utakmica za Liverpool. Pogotovo zato što su bez Muhameda Salaha. Prošle sezone su ovdje doživjeli poraz, a sada Bournemouth igra vrlo dobro i mogu stvarati probleme svakoj momčadi. Rizikovaćemo jer očekujemo da Bournemouth danas napravi probleme Liverpoolu.

Prvo poluvreme 0-2 gola & Drugo poluvreme 0-2 gola @ 1,80

TIKET DANA

KLIKNI NA SLIKU I ODIGRAJ OVAJ TIKET!

Vrijeme početka prve utakmice: 17:30

Ukupni koeficijent: 3,94

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Nedelja 21.01.2024 09:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  Mozzart

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske