Tiket dana– nedjelja 21.08.2022.

Srba331
20 kolovoza, 2022
1397 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri utakmice, za koje smatramo da su kvalitetne da bi mogle doneti profit. Ipak, ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedjelju 21.08.2022 godine

TSC vs. Mladost GAT, Serbia Super Liga, 18:00 CET

TSC do sada nije opravdao očekivanja. Nakon 6 odigranih utakmica osvojili su samo 9 bodova i ako uskoro nešto drastično ne promijene, teško se mogu nadati borbi za Europu.

Idealnu priliku za lake bodove imat će protiv ekipe Mladost GAT koja je trenutno u nizu od 5 utakmica bez pobjede. Ujedno su i jedna od najslabijih momčadi po obrambenom učinku.

Sve ovisi o domaćoj momčadi, a konačno očekujemo da pokažu barem dio svog velebnog napadačkog potencijala.

Više od 2,5 (1,80)

Napoli vs. Monza, Italy Serie A, 18:30

Napoli je pobjedom 5:2 u prvom kolu protiv Verone pokazao da ćemo i ove sezone uživati ​​u njihovim ofenzivnim kvalitetama.

Priliku za nastavak u pozitivnom ritmu imat će protiv novog prvoligaša Monze, a ukoliko igrači domaće momčadi budu maksimalno fokusirani, momčad iz Napulja bi se trebala popeti na vrh ljestvice.

Prošle sezone Napoli je primio samo 16 golova u 19 utakmica na domaćem terenu, a s obzirom na kvalitetu sljedećeg protivnika, vjerujemo da bi Napoli bez većih problema mogao nastaviti prošlosezonski trend.

Oba daju gol – ne ( 1.95 )

https://twitter.com/en_sscnapoli/status/1561076441529421826?s=20&t=t0bgBIh6ONZNjE_rwupCtw

Maribor vs. Celje, Slovenia Prva Liga, 17:30

Zvuči nevjerojatno da su Mariborčani posljednjeplasirani na tablici u Sloveniji. Osvojili su samo 3 boda u 5 utakmica, a ono što nam je zaokupilo pažnju je činjenica da su do sada primili 12 golova.

Nakon 0:0 remija u Sloveniji protiv CFR Cluja, čeka ih vrlo težak uzvrat u borbi za Ligu konferencija, a čini nam se da će misli biti usmjerene na tu utakmicu.

To bi vrlo lako mogli iskoristiti Celjani koji su ove sezone krenuli nešto sporije, au prilog im ide i činjenica da će to biti peti susret domaćina u posljednja 2 tjedna. Faktor umora je jako bitan, a kada se tome doda i vrlo slaba obrana Maribora, golovi su naš prvi izbor u ovoj utakmici.

Više od 2,5 (1,93)

SISTEM: 2/3
Minimalna kvota: 3.47
Maksimalna kvota: 10.75

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.