Tiket dana – nedjelja 22.01.2023

Srba331
22 siječnja, 2023
1917 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za nedjelju 22.01.2023 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim tečajem 9,23. Tiket možete odigrati i u sistemu 2 od 3. U tom slučaju minimalni koeficijent na 2 pogotka je 3.69, dok sve tri utakmice “daju” ukupni koeficijent 13,32.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

14:30 Twente vs Utrecht, Eredivisie

S obzirom na prilično izjednačenu situaciju na vrhu tablice Eredivisie, slobodno možemo reći da je Twente jedan od kandidata za naslov. Twente ima 6 bodova manje od prvoplasiranog Feyenoorda, a kako Feyenoord čeka tešku utakmicu protiv Ajaxa, taj zaostatak bi se mogao smanjiti.

Domaći igraju fantastično na svom stadionu, što najbolje pokazuje 7 pobjeda i 1 remi uz gol razliku 21:2. U goste će im doći sedmoplasirani Utrecht, momčad koja u gostima igra izuzetno učinkovite utakmice. Iako je Utecht dobro pozicioniran na tablici, smatramo da nema dovoljno kvalitete da ugrozi Twente u ovoj utakmici.

Domaćin želi ostvariti uspjeh ove sezone, a za to će im trebati pobjede u ovakvim utakmicama.

Twente i 2+ @ 2.05

https://twitter.com/fctwente/status/1616935956216430592?s=20

17:30 Borussia Monchengladbach vs. Bayer Leverkusen, Bundesliga

Borrusia ima jako dobar napad s 28 postignutih golova, a samo tri momčadi su postigle više golova od njih. Samo u dva susreta (jedan na domaćem terenu) nisu zatresli mrežu. No, ono što je nevjerojatno u posljednje vrijeme su ogromni problemi koje Borussia ima s obranom. U posljednjih osam utakmica nisu upisali niti jedan čisti gol, a u tim susretima su primili čak 20 golova!

Bayer se i dalje muči s igrama na strani gdje nakon sedam utakmica imaju samo dvije pobjede i čak 15 primljenih golova. Očuvali su praznu mrežu u samo jednoj utakmici i upisali su samo jednu pobjedu od kolovoza.

Borussia se u zadnje vrijeme raspada u obrani, prima previše golova, ali i kada igraju kod kuće dosta su učinkoviti. Bayer zbog dobre forme dolazi s više samopouzdanja u natjecanje pa očekujemo vrlo zanimljivu utakmicu na stadionu Borussia-Park.

GG3+ @ 1.80

https://twitter.com/borussia/status/1617069560338726914?s=20

21:00 Athletic Bilbao vs Real Madrid, La Liga

Ukoliko gosti ne osvoje sva tri boda u ovom susretu, borba za naslov mogla bi već biti gotova. Real Madrid trenutno ima 3 boda manje od prvoplasirane Barcelone pa je pritisak na leđima igrača momčadi iz Madrida. Ipak, Real je uspio nadoknaditi zaostatak od 2 pogotka protiv Villarreala i slaviti, a ta je utakmica pokazala koliko mogu biti opasni i oslabljeni.

Athletic Bilbao nije trijumfirao u posljednja tri prvenstvena susreta i ne bi trebao predstavljati ozbiljnu prepreku puno kvalitetnijem protivniku. Vjerujemo da nas čeka vrlo “tvrda” utakmica, ali isto tako vjerujemo da će gosti uspjeti nametnuti kontrolu na terenu.

Real Madrid 2 @ 2.50

https://twitter.com/realmadriden/status/1617081005340237825?s=20

Tiket dana

Koeficijent: 9,23

Kladionica: 22bet

SISTEM 2/3
Minimalni koeficijent: 3,69
Maksimalni koeficijent: 13,32

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.