Tiket dana – nedjelja, 23.01.2022.

Dusan
23 siječnja, 2022
488 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 23.01.2022. godine

16:00 Kolossos – Olympiacos, Greece 1 Basketball

Koliko go d čudno zvučalo, duel Kolossos-a i Olympiacos-a je u ovom trenutku derbi kola budući da su obe ekipe u samom vrhu. Kolossos je četvrtom mestu na tabeli sa skorom od sedam pobeda i četiri poraza, dok je Olympiacos poziciju iznad sa devet pobeda i samo jednim porazom.

Kolossos je do sada bez poraza kod kuće, a ono što ih karakteriše u tim mečevima je odbrana, obzirom da protivnicima dozvoljavaju samo 64 poena u proseku. Olympiacos je pre tri dana u Izraelu doživeo ubedljiv poraz od Eekipe Maccabija sa 84:69 i deluje da su počeli polako da padaju u formi.

Gledajući istoriju mešusobnih duela ovih ekipa, možemo videti da je Olympiacos u gostima protiv Kolossos-a uglavnom igrao mečeve u mirnijem ritmu, a kako je Kolossos ove godine više nego dobar defanzivno u mečevima kod kuće, tipovaćemo na minus poene gostujućeg tima.

Away team Under 97.5 / 1.30  bet365

16:20 Rytas – Zalgiris, Lithuania 1 Basketball

Derbi kola u Litvaniji odigraće danas domaći Rytas i Žalgiris, a zanimljivo je da su obek ekipe u dosadašnjem delu sezone pretrpele po samo jedan poraz. Uzimajući u obzir kako Rytas igra ove sezone, postoji sasvim solidna šansa da Rytas „svrgne“ Žalgiris sa trona Litvanske košarke.

Uz dobru igru u nacionalnom šampionatu moramo pomenuti da su u Ligi Šampiona relativno lako obezbedili prvo mesto u grupi, i time pokazali da jedan sasvim prosečan roster može napraviti dobar rezultat ukoliko je dobro vođen, što trener Zibenas zaista dobro radi za sada.

Zalgiris u ovaj meč ulazi nakon poraza od 73:67 u neizvesnom meču protiv Fenerbahce-a, ali po našem mišljenju nisu ekipa koja bi u ovakvom meču bila autsajeder za 4 do 5 poena koliko kladionice nude. Ovo je veliki Litvanski derbi i meč za prestiž, tako da možemo očekivati da će obe ekipe igrati veoma motivisano i agresivno. Obzirom da smatramo da je ovo egal meč, tipujemo na goste.

Zalgiris +8.5  /  1.43 bet365

16:30 Igokea – Budućnost, ABA League Bassketball

Igokea prolazi kroz turbulentan period, budući da je u prethodnih pet dana odigrala dva meča i oba puta bila poražena od Oostende-a u Ligi Šampiona.Pored te eliminacije klub je dodatno uzdrmala informacija da će najbolji igrač ekipe Starks napustiti ekipu i pridružiti se Fenerbahce-u, tako da će Igokea biti veoma oslabljena kako u ovom meču tako i do kraja sezone.

Budućnost je dugov vremena uspevala da sa osam igrača u rosteru pravi dobre rezultate, ali je na utakmici sa Ulm-om u Eurocupu tome doša kraj.  Bleda partija Podgoričana koji su poraženi sa 89:68, i sigurni smo da je trener Džikić imao mnogo toga da kaže svojim izabranicima, tako da bi već u ovo meču trebali videti reakciju igrača podgoričkog kluba.

„Pala“ je Zvezda ove sezone u Laktašima a zamalo da to učini i Partizan, ali su tada bile neke druge okolnosti, a kako je uvom trenutku Budućnost kvalitetnija na gotovo svim pozicijama, očekujemo da će danas ta razlika na parketu doneti prevagu.

Budućnost ML  / 1,55  bet365

18:00 Heidelberg – Bayern Munich, Germany BBL Basketball

Heidelberg je ekipa koja veoma efikasno igra na svom terenu, budući da su na sedam odigranih mečeva u svojoj dvorani postigli 576 i primili 581 poen, što nam daje prosek od 156.3 poena po utakmici.

Kod kuće nemaju previse uspeha obzirom da imaju samo tri pobede za sada, a zanimljiv nam je podatak da je njihovih pet mečeva kod kuće završeno sa 176, 176, 164, 163 i 191 poenom. To dovoljno pokazuje da se radi o veoma otvorenoj ekipi koja se ne angažuje previse u odbrani,a to je jedan od problema zašto se u uovom trenutku van konkurencije u borbi za plej of.

Bayern je uspeo konačno da prekine seriju poraza na gostovanjima u Euroleagu obzirom da su u petak pobedili Baskoniu u gostima sa 84:77, pa tako u dobrom raspoloženju ulaze u ovaj meč. Zadnja tri meča su odigrali sa 161,181 i 161 poenom, što je dovoljan pokazatelj dobre šuterske forme Bavarskog tima.

Očekujemo malo brži meč danas, a kako je Heidelberg klasična run and gun ekipa, na ovom meču bi trebalo biti poena.

Over 146.5  / 1,28 bet365 

SVE KVOTE SU IZ kladionice bet365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.73 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan