Tiket dana – nedjelja, 29.05.2022.

Dusan
29 svibnja, 2022
457 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Sutra nas očekuje nastavak borbe za plasman u ACB ligu, drugi večiti derbi u finalu ABA lige kao i veliki Istanbulski derbi, tako da sva tri meča imaju dovoljno veliki “value” za naš tiket dana.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 29.05.2022 godine

12:30 Estudiantes vs. Real Valladolid, Spain 2 Basketball

Tim iz Madrida nije uspeo da izbori direktan plasman u ACB ligu naredne sezone, pa će povratak morati da izbori težim putem – kroz plej of. U plej ofu je Estudiantes dobio možda i najkakšeg mogućeg protivnika, ali na terenu nije pokazao nadmoć koja je bila očekivana.

Prvi meč ovih timova je pripao Estudiantesu rezultatom 64:60, i na tom meču smo bili u prilici posmatrati rovosku borbu, gde su čak tri četvrtine bile sa izrazito malim brojem poena ukoliko uzmemo u obzir da je Estudiantes ekipa koja je u regularnom delu sezone kod kuće ubacivala redovno blizu 85 poena prosečno, i to bez nekih naročitih problema. Sutra ipak očekujemo malo drugačiji ritam, najviše iz razloga jer će pritisak biti na ekipi Valladolid-a, tako da je pravo vreme da od ove dve ekipe vidimo nešto bržu igru, ali i značajno veću preciznost u šutu sa distance.

Over 142.5 ( 1.68 )

18:00 Anadolu Efes vs. Galatasaray, Turkey 1 Basketball

Novi/stari šampion Evrope je pre dva dana dobio “ozbiljnu šamarčinu” na domaćem terenu u duelu protiv Galatasaray-a, koji je sa 105:70 ponizio tim Ergina Atamana.

Efes je imao status velikog favorita i očekivalo se da će bez većih problema potvrditi prednost domaćeg terena, ali su igrači Efes-a na terenu delovali totalno pogubljeno, i moramo reći da su igrači gostujućeg tima apsolutno zasluženo upisali pobedu.

Bez obzira na ovo poniženje, Anadolu Efes je i dalje glavni kandidat za osvajanje titule šampiona Turske, a da bi taj epitet opravdali najpre će im biti potrebna pobeda u sutrašnjem meču. Larkin i Micić su pre dva dana imali minoran učinak, a kako se radi o dva vrhunska igrača i nosioca igre svog tima, teško je za očekivati da će u drugom uzastopnom meču ostati jednocifreni.

Očekujemo reakciju Efes-a, i verujemo da će sutra timska odbrana biti na mnogo višem nivou, jer bi eventualni poraz sutra mogao vrlo lako značiti kraj šampionskih ambicija. Efes je ove sezone mnogo puta pokazao da itekako ume da grize u odbrani, a mi verujemo da će to učiniti i na sutrašnjoj utakmici.

Galatasaray Under 81.5 ( 1.57 )

 

20:00 Crvena zvezda vs. Partizan, ABA League Basketball

Od sezone 2013/14 nismo bili u prilici da gledamo večiti derbi u finalu ABA lige, i posle dugo vremena će o tituli šampiona Jadrana odlučivati Beogradski “večiti”. Crvena zvezda u ovoj seriji koja se igra na tri dobijene ima prednost domaćeg terena, koju je u prvom meču iskoristila, što se realno i očekivalo.

Međutim, nije se očekivalo da će Partizan nizati izgubljene lopte u drugom poluvremenu kao na traci, da će Punter biti gotovo jedini strelac u trećoj četvrtini, da će u odbrani duvati promaja na sve strane, i kada se sve to sabere, rezultat 90:76 u korist crveno belih deluje kao realan.

Partizan se sada nalazi pod velikim pritiskom, jer bi prednost od 2 pobede Zvezdi gotovo sigurno donela titulu i plasman u Evroligu, tako da će izabranici Željka Obradovića u sutrašnjem meču morati da anuliraju sve slabosti iz prve utakmice ukoliko budu želeli da u finiš meča uđu sa rezultatskim egalom ili minimalnom prednošću.

To kažemo jer je evidentno da je Zvezdin roster mnogo kompaktniji i iskusniji, klupa je duža, i Radonjić u svom timu ima uvek 3-4 potencijalna game changera, dok je Partizan osuđen na individualni kvalitet Puntera i Ledaya.

Ipak, Partizan pored svih mana i slabosti nije ekipa koja se sme olako potceniti, i ne verujemo da u kratkom vremenskom roku može dva puta odigrati slabo, tako da od crno belih očekujemo mnogo veću agresivnost i borbenost, pa nam se iz tog razloga dvocifreni hendikep na pobedu domaćina čini nekako previše u ovom trenutku.

Partizan +11.5 AH ( 1.36 )

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.59 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

Author Dusan