Tiket dana – nedjelja 30.04.2023.

Sportske
30 travnja, 2023
1354 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Juče smo na Yankee sistemu ostvarili profit, ali nas je na putu ka ozbiljnom profitu zaustavila neočekivana kiša golova u duelu finala Francuskog Kupa. I danas biramo uglavnom timove ispod radara, i ponovo biramo klađenje na golove. Evo naših predloga za Tiket Dana za 29.04.2023. godine.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

20:00 ADT Tarma vs Cienciano, Peru Apertura

ADT Tarma mečeve igra sa prosekom od 2 gola, dok je Cienciano nešto bolji sa 2.3 gola prosečno po meču. Oba međusobna duela ovih timova sa završena sa manje od 3 gola, a kada ne sve to dodamo i činjenicu da i jedni i drugi ne forsiraju ofanzivniji ritam, ovde ima smisla pokušati sa klađenjem na mali broj golova. Oba tima zavise od raspoloženja po jednog igrača, tako da će sasvim sigurno defanzivne linije i ADT Trame i Cienciano-a biti usmerene na zauzstavljanju Garces-a i Posito-a. A kada “zatvorite” dve najveće opasnosti ne bi trebalo biti previše uzbuđenja, a samim tim ni golova.

0-2 @ 1.79

18:00 MTK vs Ajka, Mađarska 2

Ako MTK izgubi i peti meč u nizu, Ajka će tri kola pre kraja imati samo 2 boda zaostatka, i borba za plasman u Prvu ligu biće više nego zanimljiva. MTK je dominirao tokom većeg dela šampionata, a onda je usledio neshvatljiv pad forme koji ih je doveo u situaciju da moraju razmišljati o direktnim konkurentima. Jasno je da će ovde i jedni i drugi biti zadovoljni samo sa sva tri boda, tako da verujemo da bi duel dve ekipe koje se bore za promociju mogao biti dinamičniji nego što se to očekuje. MTK jeste kvalitetniji, ali Ajka itekako može do barem jednog gola danas.

3+ @ 1.88

15:30 Bayern vs Hertha, Bundesliga

Ovaj meč bi morao biti “zicer” za domaći tim. Iako su bodovi potrebni i jednima i drugima, smatramo da je pravo vreme da ekipa koju vodi Tomas Tuchel pokaže da nije zaboravila igrati fudbal. U duelu najboljeg napada i jedna od najslabijih odbrana u ligi je razumno očekivati. Ako Bayern bude u ritmu sa početka sezone verujemo da će posao biti gotov već u prvih 45 minuta. Ovaj meč bi već sada mogao odrediti ishod borbe za titulu, te verujemo da će domaći veoma ozbiljno shvatiti trenutnu situaciju.

Prvo poluvreme Over 1.5 ( 2+ golova ) @ 1.82

15:00 Troyes vs Nice, Ligue 1

Šest kola pre kraja domaći imaju deset bodova manje od prvog tima izvan zone ispadanja, tako da će po svemu sudeči Troyes napustiti elitni rang Francuskog fudbala. S druge strane, gosti su do pre 7-8 kola imali realne šanse da se bore za peto mesto, ali ih je očajna forma sprečila u tome. Prakitčno i jedni i drugi igraju bez rasterećenja, tako da nismo sigurni koliko će defanzivne linije oba tima biti agresivne. Nice želi da vrati samopouzdanje, a kako je Troyes tima sa najlošijom odbranom u ligi mi ovde biramo klađenje na golove. I to u oba poluvremena.

1+1+ @ 1.75

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske