Tiket dana – petak 02.12.2022

Srba331
2 prosinca, 2022
1546 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

16:00 Ghana vs. Uruguay, World Cup

Ako je neka reprezentacija zaslužila plasman u narednu fazu takmičenja, onda je to Ghana. Još u meču protiv Portugala su pokazali da ih nikako ne treba potcenjivati, a to su potvrdili pobedom protiv Južne Koreje. Potreban im je jedan bod najverovatnije da završe na drugom mestu, i mišljenja smo da će relativno lako doći do željenog cilja. Fizička spremnost je ovde od ogromnog značaja, a ona je na strani igrača Ghane. Veliki broj igrača Uruguaya je već u poznim igračkim godinama, tako da nismo previše sigurni da mogu izdržati ritam koji će igrači Ghane nametnuti. Pritom, Uruguay za sada nije postigao nijedan gol, tako da malo čudi odluka kladionica da ima dodlei ulogu izglednih favorita. Fizička pripremljnost “domaćeg” tima će biti presudna na ovoj utakmici.

Ghana 1X @ 2,19

20:00 Cameroon vs. Brazil, World Cup

Sem u slučaju nekog ogoromnog iznenađenja, Brazil će takmičenje u grupnoj fazi završiti na prvom mestu. Duel protiv Kameruna je za njih bez ikakvog značaja, pa je upitno hoće li ovaj duel odigrati u najjačem sastavu. S druge strane, šanse Kameruna za prolaz dalje su na nivou teorijskih, ali ne treba isključiti činjenicu da će se Kamerunci boriti. Da li mogu do iznenađenja ? Mislimo da ne. Ovde bi igrači Brazila trebali nametnuti inicijativu na terenu, a kako do sada na dve utakmice protivnicima nisu dozvolili nijedan šut u okvir gola, smatramo da margina od 9.5 za broj šuteva u okvir gola ima veliku vrednost. Ako defanzivna linija Brazila bude zainteresovana da odigra u skladu sa svojim kvalitetom, velike su šanse da ni Kamerunci neće imati ozbiljniju priliku za postizanje gola.

Under 9.5 shots od target @ 1,95

20:00 Serbia vs. Switzerland, World Cup

Sudbina je ponovo spojila ove dve reprezentacije, a kako je rivalstvo među njima veliko, ovo bi mogla biti veoma zanimljiva utakmica. Srbija je zahvaljujući nesmotrenosti u meču protiv Kameruna u veoma teškom položaju. Srbima je samo pobeda dovoljna za prolazak dalje, dok će Švajcarci biti zadovoljni i jednim osvojenim bodom. Ne možemo reći da je reprezentacija Srbije ostavila previše sjajan utisak. Fizička pripremljenost je na niskom nivou ( duel protiv Kameruna je to najbolje pokazao ), a ekipe koje nemaju dovoljno snage za 90+ minuta visoko intenzivnog fudbala praktično nemaju nikakvih šansi za ostvarivanje bilo kakvog značajnijeg rezultata. Obzirom na značaj utakmice ne treba očekivati da ćemo ovde videti mnogo lepih poteza. Prvo poluvreme bi trebalo proteći nešto mirnije, dok će se prava borba voditi u drugih 45 minuta. Bez obzira na kretanje rezultata, grubosti sigurno neće nedostajati. Naročito ako Srbija bude imala negativan rezultat, Švajcarci će na sve načine usporavati igru, a istorija međusobnih duela je pokazala da su mečevi Srbije i Švajcarske uvek sa velikim brojem prekršaja.

Second half over 14.5 fouls @ 1,94

SISTEM 2/3
Koeficijent: 3,78 – 12,30

Kladionica:
 22bet

OSTALI TIKETI

Tiket 1:

16:00 South Korea vs. Porugal / Portugal Under 1.5 @ 2,01
18:00 Al Ahly vs El Gaish / BTTS NO @ 1,72
20:00 Serbia vs Switzerland / X2 @ 1,59

Koeficijent: 5,50 Kladionica: 22bet

Tiket 2:

18:00 Crvena zvezda vs Virtus / Crvena zvezda ML @ 1,81
18:45 Fenerbahce vs. Real Madrid / Under 163.5 @ 1.86
20:00 Cameroon vs Brazil / Cameroon Ball possession +19 @ 1,99

Sistem 2/3 Koeficijent: 3,37 – 10,67 Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.