Tiket dana – petak 06.01.2023.

MilosNS
6 siječnja, 2023
1365 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za petak 06.01.2023 sastoji se od tri fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,95.

20:00 Twente vs Emmen, Holandija Eredivisie

Ovo ne bi trebalo da bude utakmica koja će vam zadavati previše glavobolje. Domaćini su daleko kvalitetnija momčad od Emmena, koji nema dobru sezonu do sada.

Kada dodamo činjenicu da je Twente najbolja domaća momčad u ovoj ligi sa šest pobjeda, jednom neodlučenom I bez poraza do sada, jasno je da gosti ovde mogu samo da pokušaju da dođu do jednog boda. Naravno u nogometu čuda su moguća, ali mi ne smatramo da će to ovdje biti slučaj.

Twente pobjeda @ 1.41

https://twitter.com/fctwente/status/1611301673883865088

20:30 Prestatyn vs Colwyn Bay, Vels Cymru North

Iako velška liga nije toliko popularna kod nas za klađenje, vrlo često se desi da kladionice daju koeficijente koji su veliki value. Tako je I danas, u utakmici dvije vrlo efikasne momčadi.

Domaćini u proseku igraju utakmice sa 3.7 zgoditaka po meču, dok su gosti najbolja momčad lige I redovite pune mreže svojih protivnika. Naime, Colwyna Bay u proseku igra utakmice sa čak 4.6 zgoditaka po meču.

Sve ovo upućuje na to da je ovo utakmica koja bi trebala da ima dosta zgoditaka. Naš je predlog da ovde igrate na golove. Mi mislimo da će ih biti makar četiri.

Više od četiri zgoditka – 4+ @ 1.70

22:15 Famalicao vs Vizela, Portugal Liga

Iako se dosta godina igrao prilično efikasan nogomet u Portugaliji, ove sezone je situacija kompletno drugačija. Počeli su svi da igraju taktički, da se gleda na rezultat I golovi kao da su nestali iz ove lige.

To se najbolje vidi na momčadima koje se nalaze u dnu tabele, pa tako I ove dve koje igraju danas nisu nimalo efikasne. Famalicao u prseku igra utakmice sa 2.2 gola po meču, dok Vizela igra utakmice sa 1.90 golova po meču. Dovoljno da nam ukaže na ogroman value u igri 0-2 gola.

0-2 gola na meču @ 1.65

Koeficijent: (3.955)

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.