Tiket dana – petak, 06.05.2022.

Dusan
5 svibnja, 2022
637 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Fudbalska ponuda za dan uoči vikenda je izuzetno skromna, te su naši košarkaški analitičari “skockali” jedan tiket za sve ljubitelje igre pod obručima. Na programu je finalni turnir košarkaške Lige šampiona, poslednje kolo turskog prvenstva, kao i utakmice broj tri polufinalnih serija NBA doigravanja.

Evo naših predloga za tiket dana za petak 07.05.2022. godine:

18:00 Hapoel Holon – Tenerife, FIBA Champions League

“Bilbao Arena” biće poprište duela ovogodišnje završnice FIBA Lige šampiona, a u prvom polufinalnom okršaju sastaće se izraelski Hapoel Holon i španski predstavnik Tenerife.

Izraelci su do završnog turnira došli preko francuskog Strasbourga sa 2:0 u pobedama, a sada ih čeka daleko teži rival, koji je ranijih sezona sa velikim uspehom nastupao u ovom takmičenju. Hapoel nije bilistao u poslednje vreme, budući da je poražen na tri od poslednje četiri utakmice u izraelskom prvenstvu, tako da Final 4 ne dolazi u idealnom trenutku za njih.

Ekipa Tenerifa je, sa druge strane, eliminisala turski Tofas u četvrtfinalu i tako se i treću godinu zaredom našla na završnom turniru. Prethodna dva puta se igralo u formatu Final 8, a španski tim je oba puta zaustavljen u četvrtfinalu.

Ove godine su, po mišljenju mnogih, prvi favoriti za osvajanje trofeja i to sa punim pravom. Ekipa čiji dres nose Shermadini, Huertas, Salin, Fitipaldo Wiltjer je krcata iskustvom i kvalitetom za ovaj nivo takmičenja, dugo su na okupu, pa u društvu Manrese, Ludwigsburga i Hapoel Holona i jesu prvi favoriti.

Tenerife -4.5 / 1.67

18:30 Anadolu Efes – Yalovaspor, Turkey Super League

U petak i subotu su na programu utakmice poslednjeg kola turskog košarkaškog šampionata, nakon kojih će biti poznati parovi četvrtfinala plej-ofa. U ovoj rundi snage će odmeriti Anadolu Efes i Yalovaspor, a biće ovo duel drugoplasirane i ekipe koja je već ispala u niži rang takmičenja.

Iako ovaj duel nema nikakav rezultatski značaj, jer će rivali zadržati istu poziciju na tabeli, smatramo da će Anadolu Efes imati ozbiljan pristup utakmici, jer će im ovo biti poslednja provera pred start doigravanja, a i F4 turnir Evrolige je za dve sedmice, na kojem će braniti titulu prvaka Evrope.

Biće ovo savršen moment da trener Ergin Ataman da šansu igračima, koji su igrali manje u poslednje vreme da se nametnu za finiš sezone.

Sa druge strane, Yalovaspor je poražena na pet poslednjih prvenstvenih utakmica, pa je pitanje da li će uopšte imati motiv da daju svoj maksimum na ovom meču. I sa punom koncentracijom i zalaganjem, smatramo da je Anadolu Efes za nekoliko stepenika kvalitetniji tim.

Anadolu Efes -14.5 / 1.66

Philadelphia 76ers – Miami Heat, NBA

Treća utakmica serije između Philadelphia 76ersa i Miami Heata biće odigrana u “Wells Fargo Centru”, a izabranici Doca Riversa biće po prvi put domaćini u ovoj seriji.

I za ovaj meč neizvestan je nastup Joela Embiida, koji se oporavlja od povrede glave, pa će Sixersi i treću utakmicu zaredom biti bez svog najboljeg igrača. U prva dva meča su pokazali da ne mogu parirati kvalitetnom i dobrom organizovanom protivniku, te će ovo biti najteži ispit za njih u čitavoj sezoni.

Jimmy Butler, najbolji igrač Miami Heata, biće posebno motivisan u ovom meču, jer se vraća u dvoranu u kojoj je nekada igrao kao košarkaš domaćeg tima. On je u sezoni 2018/19. nosio dres 76ersa, a oni su eliminisani u polufinalu Istoka od Toronto Raptorsa, kasnijih šampiona, sa 4:3 u seriji.

On se sa ekipom rastao u ne baš prijateljskim odnosima, jer su ga mnogi smatrali za razlog loše atmosfere u svlačionici tima.

Verujemo da će Butler igrati na gornjoj granici svojih mogućnosti iz tog, a i iz razloga što bi se  Miami Heat trećom pobedom u nizu dodatno približio plasmanu u finale konferencije.

Jimmy Butler Total Points Over 22.5 / 1.83

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA JAKO DOBRIM KOEFICIJENTOM 5.07, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI SOLIDNIH 40 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan