Tiket dana – petak 07.01.2023.

MilosNS
6 siječnja, 2023
2168 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za petak 07.01.2023 sastoji se od tri fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 4,87.

18:15 Cercle Brugge vs Wasterlo, Belgija Jupiler Pro

Ponekad se pojavi utakmica gde treba igrati protiv logike i pratiti kladionice kako reaguju sa koeficijentima. Upravo jedna od takvih utakmica je i ova, gde većina smatra da će domaća momčad Cercle Brugge uspjeti da uspori Wasterlo i da će biti malo golova.

Mi smatramo suprotno, odnosno smatramo da su obe momčadi odmorne i spremne na borbu do poslednjeg minuta. Stoga predlažemo ovdje da se odigra da će biti više od dva zgoditka, odnosno da će obe momčadi na ovom susretu odigrati 3+.

Više od dva zgoditka – 3+ @ 1.79

https://twitter.com/cercleofficial/status/1606650908858716161

16:00 Rochdale vs Newport County, England League Two

Nema ovog vikenda Premier Legaue, ali zato se igraju utakmice nižih engleskih liga gde se uvjek može pronaći intereantnih utakmica. Za vas smo danas izdvojili utakicu koja se igra između Rochdale i Newport County, koja bi mogla biti vrlo profitabilna za klađenje.

Naime, obe ove dve momčadi su poznate kao veoma tvrde, a imajući u vidu vrijeme koje se očekuje na ostrvu smatramo da na ovom susretu neće biti mnogo golova. Zbog toga se odlučujemo za igru 0-2 gola, koja se plaća više nego solidnim koeficijentom.

0-2 gola na meču @ 1.65

https://twitter.com/officiallydale/status/1611301683052568577

16:15 Birkirkara vs Zebbug Rangers, Malta Premier League

Evo i jedne utakmice iz egzotične lige. Malta često nije na radaru igrača, pošto liga nije toliko popularna. Međutim, kao i uvjek mi se trudimo da pronađemo najbolje koeficijente za naše igrače.

Domaća momčad je jedna od boljih ekipa u šampionatu, a također imaju odličnu odbranu koja retko prima golove. Sa druge strane gosti nemaju impresivan napad, te mi smatramo da se lako može dogoditi da jedna momčad na ovom susretu ne postigne pogodak.  

BTTS NO @ 1.65

https://twitter.com/Birkirkara_FC/status/1439561283037184005

Koeficijent: 4.87

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.