Tiket dana – petak 08.07.2022.

Dusan
8 srpnja, 2022
563 Views
Tiket dana

 

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Tiket dana za petak 08.07.2022. je sastavljen od tipova sa ovih prostora, odnosno u svakom od tri meča po jedan akter je sa Balkana. Budući da je fudbalska i košarkaška ponuda jako skromna, selektirali smo dva teniska i jedan odbojkaški tip.

14:30 Novak Djokovic – Cameron Norrie, ATP Wimbledon

Nakon što se Rafael Nadal povukao sa Wimbledona postalo je jasno da je Nick Kyrgios prvi finalista trećeg gren slema u sezoni. Temperamentni Australijanac će u petak saznati ime rivala u borbi za trofej nakon što ukrste koplja Novak Đoković i Cameron Norrie.

Srpski teniser je prvi nosilac i favorit broj jedan za osvajanje titule, što bi bio njegov četvrti uzastopni trofej na Wimbledonu. Sa druge strane, Britancu je ovo prvo polufinale na nekom od gren slemova i sigurno će imati ogromnu podršku sa tribina Centralnog terena.

No, srpski teniser je navikao da se u najvažnijim mečevima na najvećim turnirima bori i sa negativnom energijom sa tribina, tako da ga ovo može samo dodatno motivisati. Iako Norrie ima odličan turnir, smatramo da je Đoković u ovom momentu kompletniji, iskusniji i kvalitetniji teniser, te da će se plasirati u finale pobedom bez izgubljenog seta.

Correct Score 3-0 / 1.59

15:30 Thiago Monteiro – Dusan Lajovic, Tennis Challenger, Salzburg

Po završetku Wimbledona, najveći deo ATP scene preseliće se ponovo na šljaku, pa igrači koji su završili nastup na trećem ovosezonskom gren slemu u ranoj fazi bruse formu na čelendžerima širom Evrope i sveta. U petak će u austrijom Salcburgu biti odigrana četvrtfinala tamošnjeg turnira, a u derbiju ove runde takmičenja sastaće se šesti nosilac Thiago Monteiro i drugi favorit Dušan Lajović.

Brazilac je eliminisan na startu Wimbledona i odmah se preselio na podlogu koju najviše voli i na kojoj beleži najbolje rezultate u karijeri. On je trenutno 89. igrač na ATP listi, a u prve dve runde je bio bolji od Austrijanca Rodionova (2-1) i Rusa Shevchenka (2-0). Njegov najbolji ranking je 74. pozicija.

Sa druge strane, srpski teniser je prošao prvu kolo u glavnom gradu Engleske, a u drugoj rundi ga je zaustavio Alexander Bublik. Iako nije osvojio niti jedan set, Lajović je pružio dobar otpor Kazahstancu i u određenim fazama meča bio čak i bolji rival.

Nekadašnji 23. igrač sveta je nakon drastičnog pada forme u poslednje vreme počeo da diže formu i igra sve bolje. Pre tri sedmice je igrao polufinale na čelendžeru u Parmi, a u Salcburgu je lako savladao oba rivala – Ćeha Svrcina u prvom i Austrijanca Novaka u drugom kolu.

Dusan Lajovic To Win / 1.59

20:00 Italy – Serbia, Volleyball, FIVB Nations League

Nadmetanja u odbojkaškoj Ligi Nacija se postepeno približavaju kraju, pa se sve reprezentacije maksimalno trude da zauzmu što bolju poziciju na tabeli i pokušavaju da se domognu finalnog turnira. Na njemu će biti mesta za najboljih osam nacionalnih selekcija, tako da najveća uzbuđenja tek predstoje.

Odbojkaši Srbije se uoči duela sa Italijom nalaze na 10. mestu ukupne tabele, tako da su im u preostala tri meča potrebne najbolje partije kako bi se plasirali na F8.

Oni trenutno imaju četiri boda manje od osmoplasirane Slovenije, koja ima i bolji međusobni duel, ali i jednu utakmicu više, tako da srpski odbojkaši eventualnim pobedom nad favorizovanim Italijanima mogu da se primaknu osmoj poziciji.

Sa druge strane, Italijani su na deobi prvog mesta sa Poljskom, ali budući da se završni turnir igra u Torinu, njihovo učešće je zagarantovano. Stoga stručni štab ove reprezentacije može da igra sa dozom rezerve i rasporedi minutažu kako bi igrači što odmorniji dočekali završnicu ovog takmičenja.

Total Points Over 175.5 / 1.75

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 4.61, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI VEOMA DOBRIH 36 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan