Tiket dana – Petak 09.02.2024

Sportske
9 veljače, 2024
66 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za petak 09.02.2024. odabrali smo 1 košarkašku i 2 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 7,03. Kao i uvek kada su koeficijenti nešto viši, preporučujemo sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 09.02.2024. godine.

TIKET DANA

20:00 – Crvena zvezda vs Zalgiris – Euroleague

Zbog prednosti domaćeg terena i trenutne pozicije na tablici, Liverpool ima blagu prednost u ovom susretu. Međutim, prethodnih sedam mečeva između ove dvije ekipe završena su bez pobjednika u regularnom delu. Osim toga, na šest od tih utakmica broj postignutih golova bio je manji od tri. Stoga predlažemo klađenje na to da će ukupan broj golova biti manji od četiri.

Under 159.5 bez produzetaka @ 1,95

21:00 – Marseille vs Metz – Francuska Ligue 1

Neuspjehom u petak navečer Marseille bi dodatno razljutio navijače koji su razočarani nakon poraza u prošlotjednom derbiju od Lyona i nema sumnje da će domaćin u ovom susretu dati sve od sebe da se iskupi za taj neuspjeh. S druge strane, Metz će svoju priliku čekati iz brzih kontranapada i jasno je zašto očekujemo utakmicu s velikim brojem golova, točnije s barem jednim u oba poluvremena.

1-3 & 1-3 @ 1,95

20:45 – Notts County vs Gillingham – Engleska League Two

Ovo je vrlo važna utakmica za obje momčadi. Notts County ima četiri, a Gillingham tri utakmice bez pobjede. Žele se vratiti pobjedama i osvojiti važna tri boda. Vrlo je teško predvidjeti pobjednika jer se obje momčadi trenutno muče, ali mislimo da ova utakmica može donijeti golove na obje strane.

1-3 & 1-3 @ 1,85

TIKET DANA

KLIKNI NA SLIKU I ODIGRAJ OVAJ TIKET!

Vrijeme početka prve utakmice: 20:00

Ukupni koeficijent: 6,77 ( Preporučujemo sistem 2/3 )

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Petak 09.02.2024 09:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  Mozzart

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske