Tiket dana – petak 10.09.2021

Dusan
10 rujna, 2021
349 Views
tiket dana

Posle reprezentativne pazue nastavljaju se gotovo sve lige u Evropi, tako da smo za Vas danas odabrali 3 meca koja su po nasem misljenju najizglednija za prolazak. Ukupni koeficijent koji je preko 3 Vam moze doneti lep profit ukoliko odigrate ova 3 meca.

18:00 Midtjylland – Nordsjaelland, Denmark 1

Osmo kolo Danske Superlige nam donosi duel izmedju Midtjyllanda i Nordsjaellanda, i ovaj mec je prakticno derbi kola posto se sastaju dva tima iz vrha tabele. Midtjylland je na drugoj poziciji sa 15 bodova i gola razlikom 13:5.

Kod kuce imaju skor 2 pobede i 1 poraz uz 8 postignutih i 3 primljena gola. Seriju dobrih rezultata prekinuo je poraz na gostovanju u proslom kolu od Brondbija sa 2:0, tako da danasnji domacin na ovom mecu trazi iskupljenje za neocekivani poraz. Nordsjaelland je na cetvrtom mecu sa skorom od 4 pobede, 1 remijem i 2 poraza uz gol razliku 11:6. I oni su doziveli neuspeh u proslom golu izgubivsi 2:1 od Aalborga, iako su na tom mecu poveli vec u prvom minutu.

Obe ekipe igraju na gol vise i bez kalkulacija, tako da mozemo ocekivati i danas mec sa dosta golova. Sto se medjusobnih duela tice, na poslednjih 5 meceva je vidjeno vise od 2,5 gola, pa smo se odlucili da danas tipujemo opet na golove. Uzevsi u obzir napadacki potencijal oba tima, trenutnu formu kao i tradiciju, nas izbor za ovaj mec je da ce u oba poluvremena biti postignut po najmanje jedan pogodak.

TIP: 1+1+ (1.60) 22bet

18:30 Horn – Juniors, Austria 2

Danasnji mec izmedju Horna i Junirosa je duel dve ekipe iz sredine tabele Austrijske druge lige. Horn je na osmom mestu sa 11 osvojenih bodova iz 6 utakmica. Na njihovim dosadasnjim mecevima je vidjen 21 pogodak, sto ih sa prosekom od 3,5 gola po mecu svrstava u jednu od najefikasnijih ekipa lige. Postigli su 11 a primili 10 golova, dok je na domacem terenu taj skor 6 postignutih i 3 primljena gola.

Horn kod kuce jos uvek ne zna za neuspeh, tako da do sada imaju 2 pobede i 1 remi. Juniros je deseti na tabeli sa skorom od 1 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol kolicnik 10:13. Na strani nisu previse efikasni, sto najbolje pokazuje gol razlika 1:5. Gosti u ovom mecu jure prvu pobedu na gostovanjima ove sezone, tako da treba ocekivati da krenu ofanzivno od samog starta.

Na 4 od 6 medjusobnih duela je bilo najmanje 4 gola, tako da cemo i danas igrati na golove. Obe ekipe igraju jako brz fudbal sa dosta sansi, i golovi ne bi smeli izostati.

TIP: Over 2.5 (1.55) 22bet

20:45 Club Brugge – Oostende, Belgium 1

Bolno je delovala na navijace Briza da je njihov tim u proslom kolu odigranom pre gotovo dve nedelje porazen sa cak 6:1 u mecu protiv Genta. Briz je propustio lepu priliku da se popne na prvo mesto na tabeli, tako da im je ovaj mec sa Ostendem neka vrsta popravnog ispita. Klub Briz je sa skorom od 3 pobede, 2 remija i 1 porazom na trecem mestu na tabeli, uz gol razliku 12:11.

Sto se tice ucinka na stadonu Jan Brejdel, Briz ima 1 pobedu i 2 remija i ukoliko zele da nesto vise naprave ove sezone, morace da poprave skor na svom terenu. Ostende nakon 6 odigranh kola ima po 3 pobede i poraza, i nalaze se na osmom mestu na tabeli.

Na seriju od 3 uzastopne pobede nadozezala su se dva poraza, od Zulte Varegema i Standarda, tako da je za ocekivati da ce Ostende pokusati da napravi iznenadjenje na ovom gostovanju. Domacin ima imperativ pobede najvise zbog sramotnog poraza od 6:1 u proslom kolu, a na ruku im ide cinjenica da su u proteklih 6 mmeceva na svom stadionu slavili protiv Ostendea. Obzirom na formu, tradiciju i vaznost meca nas izbor je pobeda domacina u vecerasnjem duelu.

TIP: 1 (1.40) 22bet

UKUPNA KVOTA: 3.47
KLADIONICA: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan