Tiket dana – petak, 11.02.2022

Dusan
11 veljače, 2022
495 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za petak 11.02.2022. godine.

20:30 Leipzig – FC Koln, Germany 1

Duel dve ekipe koje se bore za izlazak u Evropu, pa s pravom možemo reći da je ovo jedan od najuzbudljivijih mečeva ovog kola u Budensligi. Leipzig je na sedmoj poziciji sa 31 osvojenim bodom, i u ovom trenutku zaostaju samo 7 bodova za trećeplasiranim Leverkusenom.

Na 21 odigranom meču su postigli 40 golova, što ih stavlja na četvrto mesto liste najeefikasnijih ekipa u ligi. Kod kuće sun a 11 mečeva postigli čak 31 gol, i sa prosekom od gotovo 3 gola po meču su druga najefikasnija ekipa u šampionatu kada su u pitanju mečevi odigrani kod kuće.

Koln je na poziciciji iznad sa 32 osvojena boda, i na 21 odigranom meču su postigli 33 i primili 34 gola, tako da možemo reći da su ekipa koja igra veoma otvoreno. Koln u gostima ima defanzivnih problema, što se najbolje vidi iz podatka da sun a 10 odigranih mečeva primili čak 19 golova.

Tri od ukupno četiri međusobna meča kada je Leipzig bio domaćin su završena sa najmanje 3 postignuta gola, a kako su ovo ekipe koje igraju veoma otvoren fudbal, za očekivati je da i večerašnji duel bude na tom nivou.

Over 2.5   /   1.49  22bet

21:00 Sevilla – Elche, Spain 1

Ukoliko želi da ostane konkurentna u borbi za titulu, ekipa Seville nema prava na grešku na ovom meču. Nalaze se u seriji od tri uzastopna remija na kojima su „prosuli“ čak šest bodova, i nisu uspeli da anuliraju zaostatak u odnosu na Real Madrid. Eventualni neuspeh bi bio ogroman korak unazad u šampionskoj trci, tako da fudbaleri domaćeg tima imaju blagi rezultatski pritisak u ovom duelu. Sevilla je inače najbolja defanzivna ekipa lige, i očekujemo da u sutrašnjem meču u potpunosti opravdaju taj epitet. Sevilla je mnogo kvalitetniji tim, i očekujemo da će ta razlika u kvalitetu na sutrašnjem meču biti jasno vidljiva. Sevilla ove sezone prima u proseku samo 0.7 golova po meču, pa iz tog razloga verujemo da će ponovo odbrana biti „ključ“ uspeha za njih, i verujemo da na ovom meču mogu sačuvati svoj gol.

Elche Under 0.5   /   1.84   22bet

01:00 Oriente Petrolero – Aurora, Bolivia 1

Biće ovo veoma zanimljiv duel obzirom da je Oriente ofanzivno orjentisana ekipa, dok je Aurora tim sa mnogo defanzivnih problema, tako da su golovi prva asocijacija kada se pomenu ova dva tima. Oriente Petrolero je ekipa koja se mnogo bolje snalazi na mečevima „kod kuće“, dok je Aurora prošle sezone ostvarila samo dve pobede u mečevima na strani.

Međusobni dueli ovih timova su tradicionalno veoma efikasni (Sedam od poslednjih osam međusobnih duela ovih ekipa je završeno sa najmanje tri postignuta gola ) , tako da uzevši sve navedeno u obzir, na ovom meču očekujemo barem tri postignuta gola.

I jedna i druga ekipa igraju u veoma brzom ritmu i stvaraju veliki broj šansi za postizanje gola na meču, pa je iz tog razloga koeficijent 1.75 na igru OVER 2.5 GOALS više nego odličan.

Over 2.5   /   1.75   22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 4.8 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE SKORO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan