Tiket dana – petak 12.05.2023.

Sportske
12 svibnja, 2023
2159 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske i jedne košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Zahvaljujući sitemu smo juče uspeli da ostvarimo profit, a naš današnji izbor su četiri fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 13,18. Kao i uvek, radi sigurnosti predlažemo uplatu tiketa kao Yankee sistem.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 12.05.2023. godine.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

21:00 Lens vs Reims, France Ligue 1

Lens ide krupnim koracima ka direktnom plasmanu u Ligu Šampiona, dok je za Reima sezona praktično završena jer nemaju takmičarskih motiva. Činjenica je da su gosti bili prava senzacija u Ligue 1, ali je bilo samo pitanje vremena kada će ta magija prestati. Ovde biramo jednu čudnu opciju, a to je klađenje na broj faulova. Lens ima mnogo kvalitetnije pojedince i bolji je tim dok gosti nemaju motiva da budu naročito agresivni i da im “otkinu” bodove, tako da mi smatramo da bi ovaj duel mogao proteći bez puno grubosti na terenu.

Fouls Total Under 24.5 @ 1,87

20:45 Lazio vs Lecce, Italy Serie A

“Ceo svet” će danas uložiti novac na pobedu domaćeg tima, a to nam ne deluje privlačno jer smo poučeni nekim lošim iskustvima kada je u pitanju Lazio. Lazio je ekipa od koje ne znate šta možete očekivati, ali moramo priznati da su fudbaleri domaćeg tima barem malo koncentrisaniji kada im “gori pod nogama”. Lecce još uvek nije uspeo da obezbedi opstanak, tako da će ovo biti utakmica gde će obe ekipe “juriti” bodove. A to za nas znači da će biti dinamičnija utakmica nego što to kladionice očekuju.

Goals in both halves – yes @ 2,06

17:30 Hrvatski Dragovoljac vs Croatia Zmijavci, Croatia Prva NL

Domaći tim je već ispao iz lige i preostale mečeve do kraja može odigrati bez ikakvog pritiska. U takvim situacijama ekipe često ne obraćaju previše pažnje na odbranu, tako da golovi budu česta pojava. I gosti nemaju neki naročiti motiv da budu fokusirani jer im je mesto u sredini tabele “sigurno”, tako da ni Zmijavci neće biti agresivni u defanizivi. U ovakvim situacijama uvek biramo klađenje na golove, i to na golove u oba poluvremena.

Goals in both halves – yes @ 1,85

17:00 Radnički Sremska Mitrovica vs Radnički Beograd, Srbija Prva Liga

Domaći tim je projektovan da se ove sezone bori za plasman u najviši rang, ali se stvari za sada baš i ne odvijaju po planu. Radnički iz Sremske Mitrovice ima jedan bod manje od Jedinstva iz Uba koji je u plej of zoni, tako daza domaći tim svaka utakmica ima “do or die” karakter. S druge strane, gosti su u dosta težem položaju i njihove šanse da dođu do četvrtog mesta su bukvalno svedene na minimum, tako da mi jednostavno moramo iskoristiti koeficijent 1,85 koji kladionice nude za pobedu domaćina.

Radnički Sremska Mitrovica 1 @ 1,85

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 17:00

Ukupni tečaj: 13,18 ( PREPORUKA JE SISTEM 2,3,4 / 4 )

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske