Tiket dana – petak 13.08.2021

Sportske
13 kolovoza, 2021
525 Views
tiket dana

Petkom startuje novo kladionicarsko kolo, a za Vas smo iz siroke ponude izdvojili 4 meca koji su nasi favoriti za danasnji tiket. Kombinacijom ova 4 meca na tiketu dobija se koeficijent blizu 3.00, sto je vise nego dovoljno za odlican profit.

18:30 Shakhtar – Metalist 1925, Ukrajina 1

Shakhtar je u proslom kolu pretrpeo iznenadjujuci poraz od Oleksandriye na svom terenu, mada se po samom pristupu igraca na tom mecu moglo videti da su im misli bile okrenute ka revans mecu treceg kola kvalifikacija za Ligu sampiona protiv Genka. Pored ovog poraza Shakhtar je zabelezio 2 pobede i trenutno je na sedmoj poziciji na tabeli. U goste im stize sestoplasirani Metalist koji je takodje na skoru 2 pobede i jedan poraz, ali sa jednom prednoscu u odnosu na Shakhtar. U pitanju je odmor i svezina. Metalist igra samo Ukrajinsku ligu, dok Shakhtar igra na 2 fronta u ritmu utorak/sreda – subota/nedelja. Shakhtar vec u utorak gostuje Monaku u Francuskoj u prvom mecu cetvrtog kola kvalifikacija za Ligu Sampiona i verujemo da ce pokusati da sacuvaju svezinu koliko god to bude bilo moguce. Favoriti jesu na ovom mecu i verovatno ce dobiti Metalist, ali mislimo da to zbog vaznog meca koji je vec za neki dan ipak nece biti sa nekom prevelikom razlikom.

TIP: Metalist +3,5 AH ( 1.23 ) meridianbet

19:00 Levadia Tallin – Tammeka, Estonija 1

Levadia je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija ispala od Dundalka, i okrenula se obavezama u Estonskom sampionatu. Nakon eliminacije iz Evrope, pobedili su Narvu sa 4:1 i Kuressaare sa 3:0 uspeli da odrze +9 koje imaju u odnosu na prvog pratioca na tabeli, ekipu Flore. Inace Flora ima odigrana 3 meca manje do sada i ogromne su sanse da ce na ta tri zaostala meca zabeleziti svih 9 bodova, pa ce Flora i Levadia biti poravnate po broju osvojenih bodova. Iz tog razloga je Levadiji bitno da nastavi da pobedjuje, a pretposlednji tim lige Tammeka je savrsen protivnik da se niz pobeda nastavi. Levadia je ove sezone izuzetno ubedljiva na svom terenu gde su na 10 meceva postgl 30 a primili 16 golova. Levadia kod kuce postize 3 gola po mecu dok Tammeka na strani prima 2,3 gola po mecu, pa smo se odlucili da na ovom mecu tipujemo golove, za koje smatramo da ce ih biti najmanje 3.

TIP: Over 2,5 ( 1.31 ) meridianbet

20:00 Dinamo Zagreb – Gorica, Hrvatska 1

Preziveo je Dinamo nekako dvomec sa Poljskom Legijom u trecem kolu kvalifikacija za Ligu Sampiona, i zakazao sebi vec u utorak prvi mec protiv Serifa u Moldaviji. U medjuvremenu nastavljaju takmicenje u Hrvatskom sampionatu gde su vec sada u minusu od 6 bodova u odnosu na prvoplasirani Osijek. Izgubio je Dinamo na otvaranju prvenstva od Slavena sa 2:0, da bi u drugom kolu vratili mir u kuci pobedom nad Dragovoljcem u gostima 4:0. Vec u narednom kolu su doziveli novi neuspeh remizirajuci kod kuce protiv Rijeke 3:3, u mecu su u prvh 45 minuta primili 3 gola, sto je potpuno atpicno za Dinamo u Hrvatskom sampionatu. Bez obzira na obaveze u Evropi morali bi da krenu sa pobedama u prvenstvu jer vec dosta zaostaju za Osijekom koji je ispao iz Evrope, i koji ce u nastavku sezone moci potpuno da se posveti pohodu na titulu. Ekipa Gorice je sasvim prosecna sto su pokazali u proslom kolu kada su na svom terenu porazeni od Splitskog Hajduka sa 3:1. Red je da se Dinamo vrati na pobednicki kolosek i ne bi trebalo da maju problema sa timom Gorice.

TIP: Dinamo Zagreb to Win ( 1.39 ) meridianbet

20:15 Celje – Aluminij, Slovenia 1

Celje nije krenulo u novu sezonu prema ocekvanjima, i posle 4 odigrana meca imaju samo 1 pobedu i 3 poraza.Ruku na srce imali su nezgodan raspored na pocetku i meceve protiv Maribora, Kopra i Brava gde su pretrpeli ocekivane poraze. Odlican otpor su pruzili u poslednjem kolu na gostovanju ekipi Brava gde su nesrecno porazeni golom iz penala u prvom minutu sudijske nadoknade. Krenuli su da podizu formu i sada im sledi niz relativno laksih protivnika i sigurni smo da ce vezati nekoliko pobeda, bas kao prosle godine kada su bukvalno igrali u serijama. Na 4 njihova meca je vidjeno 13 golova sto dovoljno govori kakav stil fudbala neguju. Vreme je da ostvare prvi trijumf na svom terenu, a sansa za to im je vise nego odlicna. U goste im dolazi ekipa Aluminija koja je u prva 4 kola zabelezila 3 remija i 1 poraz, uz samo 1 postignut i 3 primljena gola. Stvaraju dosta sansi po mecu ali se muce sa realizacijom, i krajnje je vreme da se trgnu. Domacin je favorit u ovom mecu, igraju veoma brzo sa dosta sansi, i u ovom momentu su kvalitetniji od Aluminija. Verujemo da ce nastaviti seriju efikasnih meceva, pa bi nas predlog za ovaj mec da cemo videti najmanje 2 gola na utakmici.

TIP: Over 1,5 ( 1.33 ) meridianbet

UKUPNA KVOTA: 2.98
KLADIONICA: meridianbet

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Sportske