Tiket dana – petak, 14.01.2022.

Dusan
14 siječnja, 2022
501 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za petak 14.01.2022. godine

15:00 Goa – North East Utd, Indija 1 fudbal

Goa je nakon 10 odigranih mečeva na devetoj poziciji na tabeli sa samo 12 osvojenih bodova. Ostvarili su učinak od tri pobede, tri remija i četiri poraza, uz gol količnik od 14 postignutih i 18 primljenih golova.

Ako se to može uopšte može reći, Goa bolje partije pruža na svom stadionu, gde sun a četiri odigrane utakmice stigli do dve pobede, jednog remija i jednog poraza, uz skromnu gol razliku od 5 postignutih i isto toliko primljenih golova.

Nakon četiri meča bez pobede, u prošlom kolu su na svom terenu savladali Chennaiyin sa 1:0, i koliko toliko podigli samopozdanje pred veoma važan period koji im sledi. Nort East Utd je jednu poziciju ispod Goe na tabeli sa smo 8 osvojenih bodova iz 10 odigranih utakmica.

U dosadašnjem delu sezone su zabeležili dve pobede, dva remija i šest poraza, uz 15 postignutih i 22 primljena gola. Na strani igraju veoma slabo, što se najbolje vidi iz činjenice da su na četiri odigrana meča pretrpeli sva četiri poraza, uz 5 postignutih i čak 13 primljenih golova.

Na poslednjih pet mečeva imaju samo jednu pobedu i remi, a u poslednja tri njihova meča je viđeno čak 16 golova. Kako i jednima i drugima trebaju bodovi, očekujemo veoma otvoren meč, a obzirom da i tradicija njihovih međusobnih duela pokazuje da ove dve ekipe igraju mečeve sa velikim brojm golovam verujemo da će i ovaj meč biti sa barem tri postignuta pogotka.

Over 2.5 / 1,45 meridianbet

20:00 Zwolle – Willem II, Holandija 1 fudbal

Regularno 19.kolo Holandske Eredivisie nam donosi derbi meč izmešu ekipa sa začelja tabele, pa će tako večeras Zwolle na svom stadionu dočekati ekipu Willem II. Zwolle je poslednjeplasirana ekipa sa svega šest osvojenih bodova nakon 18 odigranih mečeva.

Zabeležili su samo jednu pobedu, tri remija i četrnaest poraza, uz gol količnik od 9 postignutih i čak 32 primljena gola. Na svom terenu imaju učinak od jedne pobede, dva remija i šest poraza, uz 4 postignuta i 11 primljenih golova.

Serija od tri uzastopna poraza ih je dovela u veoma tešku situaciju, i na polovini prvenstva imaju deset bodova manje od prve ekipe “iznad crte”. Moraju se trgnuti i krenuti na sve ili ništa, obzirom da vreme ne radi za njih. Willm II je u nešto boljoj poziciji, budući da su trenutno na četrnaestoj pozciji na tabeli sa 18 osvojenih bodova iz isto toliko odigranih mečeva. Imaju pet pobeda, tri remija i deset poraza, uz 18 postignutih i 36 primljenih golova.

Moglo bi se reći da na gostjućim terenima imaju sasvim pristojan učinak budući da sun a devet odigranih mečeva došli do dve pobede i dva remija, a pretrpeli su pet poraza. Postigli su 11 i primili 21 gol , a moramo pomenuti da su na poslednja četiri meča na strani sva četiri puta poraženi. Zwolle mora napasti od samog starta i ići na sva tri boda, jer im samo pobeda u ovom meču daje kakvu takvu nadu u nastavku sezone.

Gosti za sada nemaju pritisak rezultata, ali bi ventualnom pobedom na ovom meču uspeli da se udalje od opasne zone. U meču gde će domaća ekipa napadati i pritom igra protiv tima koji na strani prima preko dva gola prosečno po meču, golovi nam se nameću kao logičan izbor.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,80  meridianbet

20:45 Partick Thistle – Kilmarnock, Škotska 2 fudbal

Velika borba se vodi u Škotskom Championshipu oko direktnog plasmana u Premiership kao i oko baraža, a protivnici u večerašnjem meču su direktni konkurenti u toj borbo. Partick je nakon devetnaest odigrnaih kola na petoj pozciji na tabeli sa 32 osvojena boda, i trenutno imju šest bodova manje od vodećeg Arboratha.

Ono što je zanimljivo je da je Partick ekipa uprkos ofanzivnijem stilu igre, na svom terenu totalno drugačija. Na devet odigranih mečeva su ostvarili pet pobeda, dva remija i dva poraza, uz gol količnik od 12 postignutih i samo 6 primljenih golova. Samo dve pobede u proteklih pet kola su ih dodatno odaljile od borbe za plasman u Premiership, ali imaju sasvim dovoljno vremena da isprave te greške.

Kilamrnosck je trenutno trećeplasirana ekipa na tabeli sa 36 osvojenih bodova nakon dvadeset odigranih mečeva. Nisu preterano efikasni što potvršuje i gol razlika od 26 postignutih i 14 primljenih golova.

Na strani imaju najbolji učinak u ligi, budući da sun a jedanest odigranih mečeva osvojili 23 boda, uz 15 postignutih i samo 6 primljenih golova. Ovde imamo duel dve ekipe koje se bore za sam vrh tabele, i pritom obe ekipe igraju veoma kvalitetno u odbrani, tako da na ovoj utakmici očekujemo da se taj trend dobrih defanzivnih partija nastavi, budući da je meč sa velikim ulogom za oba tima.

Under 2.5 / 1,73  meridianbet                                           

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.51 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan