Tiket dana – petak 17.09.2021

Dusan
17 rujna, 2021
609 Views
tiket dana

Petak je dan pocetka novog kladionicarskog kola, i iz danasnje ponude smo izdvojili za Vas 3 meca iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Nemacke. Kombinacijom ova 3 meca na tiketu dobija se odlican koeficijent preko 5, koji nudi kladionica MozzartBet.

18:00, FK Sarajevo – Leotar, Bosna i Hercegovina 1

Posle 8 meceva Sarajevo je na skoru od 4 pobede, 2 remija i 2 poraza uz gol razliku 10:7. Osvojili su 14 bodova i ovom trenutku zaostaju 5 bodova za vodecom ekipom Tuzla City koja ima i utakmicu manje.

U prosla dva kola je Sarajevo imalo 2 teska meca, protiv Sirokog Brijega i Veleza iz Mostara, i na oba meca su osvojili po bod odigravsi oba puta 1:1. Ta dva uslovno receno neuspeha su ih udaljila od zeljene prve pozicije, i obzirom na veliku konkurenciju u vrhu tabele, meceve protiv ekipa kao sto je Leotar jednostavno moraju da dobijaju. Bolji skor su do sada ostvarili na strani sa ovojenih 10 od ukupno 14 bodova, dok su na svom terenu na skoru od 1 pobede, 1 remija i 2 poraza uz skromnu gol razliku 3:5.

Leotar je na desetom mestu tabele sa svega 5 osvojenih bodova i gol razlikom 4:10. Na strani ne blistaju i po jednu pobedu i remi uz 3 poraza, a postigli su samo 2 i primili 5 golova. Inace, u seriji su od 3 vezana poraza na strani.

Sarajevo ima veliki imaperativ danas, i ako govorimo o razlici u kvalitetu tima i formi, Sarajevo je veliki favorit.

1 i 2-6 ( domacin pobedjuje i na mecu ce biti postignuto od 2 do 6 golova ) 1,98 mozzartbet

19:00 Radnik – Vojvodina, Srbija 1

Duel dve ekipe iz sredine tabele koji znaci obema ekipama obzirom na trenutnu rezultatsku krizu. Radnik je na skoru od po 2 pobede i poraza i 3 remija, uz gol kolicnik 6:5. Kod kuce jos uvek ne znaju za uspeh, i imaju 2 remija i 1 poraz, uz skroma 2 postignuta i 3 primljena gola.

Vezali su dva poraza od Spartaka i Napretka, i definitivno su u padu forme. Vojvodina ima identican skor sto se tice pobeda i poraza, uz gol razliku od 8 postignutih i 9 primljenih golova.

U zadnja 2 kola imaju pora od Napretka i remi sa Metalcem, sto ih je odvojilo od gornjg dela tabele, i polako krecu da se pale lampice u klubu sa Karadjordja. Iako je Vojvodina usla u ovu sezonu prilicno oslabljena u odnosu na proslu godinu, pokazali su na pocetku sezone kvalitet, tako da malo cude kiksevi u skorasnjem periodu.

Vojvodina bas kao i Radnk veceras igra za izlazak iz krize, i obzirom na ipak kvalitetniju ekipu nasa prednost ide ekipi iz Novog sada.

X2 ( Vojvodina pobedjuje ili ce se mec zavrsiti neresenim rezultatom ) 1,42 mozzartbet

20:30 Hertha Berlin – Greuther Furth, Nemacka 1

Hertha je ovu sezonu otvorila sa 3 vezana poraza od ekipa Kelna 3:1,Wolfsburga 2:1 i Bayerna 5:0. Dobro je izgleda prijala reprezentativna pauza izabranicima trenera Pala Dardaia, tako da su u proslom kolu na gostovanju Bochumu slavili s 3:1.

Ono sto je problem za trenera Dardaia je to sto veceras nece moci da racuna na Jarsteina, Jovetica, Kluntera i Torunarighu, ali i u mecu sa Bochumom prosle nedelje nije mogao da racuna na prva tri navedena igraca.

Sigurno je da po tradiciji i kvalitetu Hertha ne zasluzuje 16. mesto na tabeli, ali ukoliko zele da izbegnu neizvesnost oko opstanka u ligi, ovakve meceve ce morati da dobijaju. Novajlija u ligi Greuther Furth je na poslednjem 18. mestu tabele sa samo 1 osvojenim bodom.

Los bodovni ucinak prati i gol razlika 2:11, sto za sada pokazuje da se prilicno muce na pocetku sezone. Ruku na srce nisu imali teske protivnike u prva cetiri kola kao Hertha, tako da ako se po jutru dan poznaje mozemo ih opet ocekivati u Cvajti sledece sezone. Dva jedina medjusobna duela su ovi timovi odigrali u sezoni 10/11 i oba puta je Hertha slavila sa 2:0.

Ocekujemo da Hertha krene u seriju dobrih rezultata, a protivnik kao sto je Greuther Furth svakako nije ekipa od koje treba strahovati.

1 ( domacin pobedjuje na mecu ) 1,80 mozzartbet

Ukupna kvota 5,06
Kladionica Mozzartbet

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan