Tiket dana – petak 23.12.2022

Srba331
23 prosinca, 2022
1306 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za petak 23.12.2022 sastoji se od pet nogomentnih utakmica s ukupnim koeficijentom 3,61. Ovog puta smo odabrali klađenje na golove.

17:30 Oman vs. Sirija, Prijateljska

Ovaj period godine je obično rezervisan za prijateljske mečeve reprezentacija. Ovog puta nas očekuje duel Omana i Sirije, dve ekipe veoma sličnog kvaliteta, pa nam je teško da damo prednost bilo kojoj od ove dve ekipe. Prijateljske utakmice su odlična prilika da šansu dobiju igrači “ispod radara”, a ujedno u ovakvim utakmicama fokus na defanzivnom segmentu igre nije previše veliki. Zanimljiv je podatak da je na poslednje četiri međusobne utakmice ovih timova viđen po najmanje jedan gol u drugom poluvremenu, a mi ćemo ovog puta ispoštovati tu tradiciju. Očekujemo da će u prvih 45 minuta biti nešto sporiji ritam, a da će veći broj izmena na pouvremenu doprineti tome da oba tima zaigraju ofanzivnije u nastavku utakmice.

Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,33

18:00 Umraniyespor vs. Basaksehir, Turska Super Liga

Ovde nas očekuje duel dve ekipe sa potpuno različitim ambicijama. Domaći se bore za opstanak, dok gosti žele titulu. U takvim situacijama je uvek nezahvalno prognozirati pobednika meča, ali zbog kvalitetnijeg igračkog kadra prednost moramo dati ekipi Basaksehira. Obzirom na zaista sjajne golgeterske kvalitete gostiju, kao i na defanzivne probleme domaćeg tima, ovde biramo klađenje na golove. Nimalo ne sumnjamo da će gosti svih 90 minuta vršiti pritisak ka golu Umraniyespora, a kako domaći nisu baš poznati po kvalitetnoj odbrani – ovde bi itekako moglo biti golova.

Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,25

20:30 Ross County vs. Rangers, Škotska Premiership

Rangers ima 9 bodova manje od Celtica, ali se ne predaje u borbi za titulu. Pauza od gotovo mesec dana nije previše dobro uticala na njih, obzirom da su na prethodna dva meča primili čak 4 gola, što je potpuno atipično za njih. Pritom, u prošlom kolu su jedva uspeli da savladaju Aberdeen, i to nakon što su imali zaostatak od jednog gola do 95. minuta meča. Očekuje ih meč sa ekipom Ross County, koja ima dosta golgeterskih ali i defanzivnih problema. Domaći tim je primio 28 golova do sada, što je treći najlošiji defanzivni učinak u ligi. Gosti moraju iskoristiti defanzivne slabosti domaćina ako žele da ostanu konkurentni u borbi za titulu. Opklada da će barem jedan gol biti postignut u drugom poluvremenu ima dovoljnu vrednost za naš tiket dana.

Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,20

20:30 Gent vs. Standard Liege, Belgium Jupiler League

Gent je pred odlazak na odmor uspeo da ostvari dve uzastopne pobede, što im je omogućilo da dođu na samo tri boda zaostatka u odnosu na vodeće timove u ligi. S druge strane, Standard čitave sezone igra veoma promenjivo, pa će ova ekipa biti srećna ako sezonu završi u top 8. Gent ima zaista sjajnu ofanzivnu liniju, čiji su golgeterski kvaliteti naročito izraženi na domaćem terenu. Inače, Gent kod kuće postiže prosečno 2 gola po utakmici. Standard je pre nekoliko dana primio čak 4 gola protiv Antwerp-a u Kupu, pa je jasno da njihova odbrambena linija ne uliva previše poverenja. Gent je favorit, i po našem mišljenju je izgledno da će već u prvih 45 minuta demonstrirati razliku u kvalitetu. Verujemo u njihove golgeterske kvalitete.

Prvo poluvreme 1+ golova @ 1,33

21:30 Rio Ave vs. Maritimo, Portugal 1

Rio Ave na ovom meču ima priliku da se približi plej of zoni, dok gosti traže bodove za opstanak. Iako to možda statistika ne pokazuje na najbolji način, Rio Ave je izuzeto opasan kod kuće. Igraju veoma napadački, ali još uvek ne uspevaju da pronađu željeni golgeterski ritam. Imaju 4 pobede na 6 mečeva pred svojim navijačima, tako da je jasno da nijednoj ekipi nije lako protiv njih kada igraju na svom stadionu. Maritimo je u zoni ispadanja, i ako u skorije vreme ne pokažu reakciju, velike su šanse da će ispasti iz lige. Primili su čak 27 golova do sada, što je najslabiji defanzivni učinak u ligi. U gostima su na 7 utakmica primili čak 19 golova, pa stoga verujemo da bi Rio Ave morao kazniti njihove defanzivne slabosti.

2+ golova na meču @ 1,36

Tiket dana

Oman vs. Sirija 1+ drugo poluvreme
Umraniyespor vs. Basaksehir 1+ drugo poluvreme
Ross County vs. Rangers 1+ drugo poluvreme
Gent vs. Standard Liege 1+ prvo poluvreme
Rio Ave vs. Maritimo 2+ golova

Koeficijent: 3,61
Kladionica: BET365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.