Tiket dana – petak, 24.06.2022.

Dusan
24 lipnja, 2022
561 Views
tenis tipovi

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Početak ovogodišnjeg Wimbledona je iz dana u dan sve bliži, što znači da se privode kraju turniri koji služe kao poslednja provera za spomenuti gren slem. Na ATP turnirima u Istburnu i Majorci, kao i WTA turniru u Bad Homburgu u petak 24.06.2022. se igraju polufinalni okršaji, a naš tiket dana je sastavljen od tipova sa mečeva sa ovih turnira.

14:30 Bianca Andreescu – Simona Halep, WTA Bad Homburg

Osvajačica trofeja na Wimbledonu 2019. godine Simona Halep igra sve bolje i bolje kako se početak najpopularnijeg i najvažnijeg turnira na travi približava. Ona je ove sezone odigrala sedam mečeva na ovoj vrsti podloge i poražena je samo jednom – od Brazilke Beatriz Haddad Maie u polufinalnu Birmingem prošle sedmice.

Ona je u dosadašnjem toku turnira u Bad Homburgu dobila tri meča, a igra sve ubedljivije kako turnir odmiče. Tako je u četvrtfinalu pobedila Amerikanku Amandu Anisimovu sa 2-0 (6-2, 6-1).

Sa druge strane, Bianca Andreescu takođe igra odlično u ovom nemačkom gradu i nije izgubila set u dosadašnjem delu turnira. Redom je pobeđivala Trevisan, Svan i Kasatkinu, ali je u polufinalu čeka najteži zadatak. Halep je daleko iskusnija od Kanađanke i verujemo da će to demonstrirati na terenu u petak

Simona Halep To Win / 1.51

15:00 Benjamin Bonzi – Stefanos Tsitsipas, ATP Mallorca

Prvi polufinalni par na ovogodišnjem ATP turniru na španskom ostvru čine francuski teniser Benjamin Bonzi i Grk Stefanos Tsitsipas.

Francuz igra sjajno tokom čitave sedmice, nije izgubio niti jedan set, a igrao je protiv Alejandra Tabilo, Denisa Shapovalova i Daniela Altmaiera. Ovaj teniser igra dobro od starta sezone na travnatoj podlozi, a prošle sedmice je prilično namučio upravo Tsitsipasa u Haleu. Grk je slavio nakon tri seta i velike borbe sa 2-1 (7-6, 1-6, 6-3).

Grčki teniser igra prilično promenljivo poslednjih nekoliko sedmica. Oscilacije u njegovoj igri su brojne i vidljive na svakom meču, pa je u četvrtfinalnom duelu na Majorci jedva pobedio Amerikanca Marcosa Girona sa 2-1 (7-6, 4-6, 6-3).

Bonzi je shvatio nakon prošlonedeljnog meča da može da parira Tsitsipasu, pa očekujemo neizvestan i uzbudljiv duel.

Total Games Over 22.5 / 1.63

17:00 Roberto Bautista-Agut – Antoine Bellier, ATP Mallorca

Nakon francuskog i grčkog tenisera, na travnatom terenu na Majorci koplja će ukrstiti domaći teniser Roberto Bautista-Agut i najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg turnira Švajcarac Antoine Bellier.

Iskusni Španac je napravio najveće iznenađenje u četvrtfinalu, pobedivši prvog nosioca i trenutno prvog igrača na ATP listi Daniila Medvedeva. On je to učinio prilično lako (6-3, 6-2) i još jednom dokazao da je specijalista za travu. On je na poslednja dva Wimbledona igrao polufinale i četvrtfinale, tako je da je to najbolji pokazatelj koliko je opasan na ovoj vrsti podloge.

Sa druge strane, Antoine Bellier je prava senzacija. Pre početka turnira na Majorci, on je bio na 303. poziciji na ATP listi i nikada nije bio među najboljih 100 na svetu. No, uspeo je da uzme skalp Delbonisu, Carreno Busti i Griekspooru pa će u petak imati priliku da se plasira u svoje prvo ATP finale u karijeri.

Mi smatramo da je uloga apsolutnog favorita na strani Španca i da će se bajka Švajcarca završiti u polufinalu.

Correct Score 2-0 / 1.44

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 3.56, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI 25 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan