Tiket dana – petak 26.05.2023.

Sportske
26 svibnja, 2023
1589 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za petak 26.05.2023 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim koeficijentom 5,01. Takođe, spremili smo i ČAK 13 dodatnih predloga, tako da možete veoma lako napraviti željenu kombinaciju.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

20:45 Sampdoria vs Genoa, Italija Serie A

Sampdoria je na neslavan način završila ovosezonsko učešće u Serie A, i apsolutno zaslužila ispadanje u Serie B. Od 20. kola kada su “jednom nogom” bili u nižem rangu se se raspali, i kao tim su služili za popravljanje gol razlike. Najbolji primer njihove rasterećenosti je podatak da je Sampdoria na poslednjih pet duela primila čak 15 golova, a kako je ovo kraj sezone zaista nemaju razloga da menjaju filozofiju igre. Ni Sassuolo ne briljira u odbrani u poslednje vreme, a mi u duelu dve ekipe sa lošim odbranama biramo klađenje na golove.

Prvo poluvreme 1+ golova & Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,58

18:15 Kecskemeti vs Kisvarda, Mađarska OTP Bank Liga

Domaći tim je uprokos porazu u prošlom kolu ipak uspeo da obezbedi plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencija, i to kolo pre kraja. To znači da za Kecskemeti današnji duel protiv Kisvarde nema nikakav rezultatski značaj, pa tu vidimo šansu za dota više golova nego što to kladionice očekuju. Obe ekipe vole brži ritam iako to broj postignutih golova ne pokazuje, a poslednje kolo sa nekoliko golova u mreži je idealan način za oproštaj od ove sezone i navijača.

Prvo poluvreme 1+ golova & Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,77

16:00 Hr Dragovoljac vs Bijelo Brdo, Hrvatska Prva NL

Dragovoljac je odavno ispao iz lige i praktično sve mečeve u poslednje vreme igra bez ikakvog ozbiljnog pritiska. To je do sada značilo da bu njihove utakmice bile “bogate” golovima, a kako su samo dva kola preostala do kraja ne vidimo razlog zašto bi Dragovoljac počeo da igra ozbiljnije. Prošle nedelje smo takođe “jurili” golove na njihovom meču protiv Kustošije, a kako je kvota 1,79 za golove u oba poluvremena ponovo ćemo “rizikovati”.

Prvo poluvreme 1+ golova & Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,79

TIKET DANA

Kvote su bile aktivne u vreme sastavljanja tiketa – 25.05.2023 09:26

Vrijeme početka prve utakmice: 16:00

Ukupni tečaj: 5,01

Kladionica: 22BET

DODATNI PREDLOZI

Navedeni koeficijenti su najbolji dostupni na tržištu u trenutku pisanja ovog teksta. Izbor je zaista širok za pravljenje raznih kombinacija, a mi Vam savetujemo da sastavljate “dublove” i sistemske tikete 2/3 kao i 3/4. Uvek imajte na umu da je osiguranje od gubitka uloženog novca veoma važno, jer je bank managment ključna stvar u klađenju. Igrajte odgovorno.

Odense vs Horsens / BTTS & Over 2.5 @ 1,90

Eskilstuna vs GAIS / Over 2.5 @ 1,85

Osters vs Landskrona / BTTS & Over 2.5 @ 2,10

U Craiova 1948 vs Voluntari / Under 2.5 @ 1,75

Sampdoria vs Sassuolo / BTTS & Over 2.5 @ 1,90

Valenciennes vs Grenoble / Under 2.5 @ 1,95

Drogheda vs UC Dublin / 1-1 & 2+ @ 2,40

Zaragoza vs Tenerife / BTTS @ 1,95

VPS vs Ilves / BTTS @ 1,95

Varaždin vs Lokomotiva / Over 2.5 @ 1,70

Bastia vs Le Havre / BTTS @ 2,00

Vizela vs Sporting / BTTS @ 1,70

Annecy vs Bordeaux / Bordeaux 2 @ 1,85

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske