Tiket dana – petak, 27.05.2022.

Dusan
27 svibnja, 2022
544 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Petak 27.05.2022. nam donosi veoma zanimljivu i šarenoliku košarkašku i tenisku ponudu, tako da je naš analitički tim skrojio tiket dana sastavljen od tipova sa Roland Garrosa, košarkaškog prvenstva Turske i španske ACB lige.

19:30 Anadolu Efes – Galatasaray, Basketball Turkey, Super League

U petak startuje polufinalna serija turskog košarkaškog šampionata između Anadolu Efesa i Galatasaraya. Novi-stari prvaci Evrope su apsolutni favoriti u ovom duelu, ali Galata je ove sezone pokazala da može da parira gradskom rivalu.

Dva tima su odigrala dva meču tokom regularne dela prvenstva i na oba meča je slavio gostujući sastav. U prvom delu sezone Galatasaray je slavio sa 92:85, dok je Efes bio bolji u drugom sa 102:95.

Popularni “Lavovi” imaju nekoliko izvrsnih poentera sa evroligaškim iskustvom. Tu pre svih mislimo na tandem bekova Isaiah Canaan – Dee Bost, koji provodi najviše vremena na spoljnim pozicijama, a tu je i Melo Trimble, koji je bio jedan od najboljih strelaca u ligaškom delu sezone.

Na centarskim pozicijama glavni oslonac stručnog štaba su polivalentni centri Kerry Blackshear i Maurice Ndour, tako da Galatasaray igra jako brzo i konstantno vreba lake poene iz tranzicije. Očekujemo da svaki meč tokom serije bude dinamičan i efikasan.

Galatasaray Total Over 77.5 / 1.8

20:45 Sebastian Korda – Carlos Alcaraz, ATP Roland Garros

Jedan od glavnih favorita za osvajanje ovogodišnjeg Roland Garrosa Carlos Alcaraz našao se na rubu eliminacije već u drugom kolu. Iskusni Albert Ramos ga je žestoko namučio, a talentovani Španac je čak morao da spašava i meč lopte, ali je na kraju trijumfovao sa 3:2 u setovima.

Popularni Carlitos će i u trećem kolu imati neugodnog protivnika. Reč je o američkom teniseru Sebastianu Kordi, koji ima veoma dobru sezonu na šljaci, a u prva dva kola nije izgubio niti jedan set protiv Millmana i Gasqueta.

Interesantan podatak je da je upravo Korda naneo poslednji poraz Alcarazu na šljaci ove sezone i to u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu. Španac je nakon toga osvojio turnire u Barseloni i Madridu.

Budući da mladi teniser još uvek traži željenu formu očekujemo novi težak meč i mišljenja smo da će Korda osvojiti makar jedan set.

Total Over 34.5 / 1.87

21:00 Barcelona – Gran Canaria, Basketball Spain, Liga ACB

Nakon šokantnog poraza u polufinalu završnog turnira Evrolige, košarkaši Barcelone moraće da se pregrupišu i posvete osvajanju jedinog preostalog trofeja, a reč je o prvenstvu Španije. Izabranici Sarunasa Jasikeviciusa bi tako osvojili duplu krunu, budući da su već osvojili trofej u Kupu kralja.

U četvrtfinalnoj seriji očekuje ih duel protiv Gran Canarie, ovogodišnjeg četvrtfinaliste Eurokupa. Popularna Granca je ekipa sastavljena od proverenih individualaca, kao što su Dylan Ennis, AJ Slaughter, Nicolas Brussino, Ilmane Diop i može biti nezgodan protivnik.

No, Barcelona je oba puta ove sezone lako izlazila na kraj sa ekipom sa Kanarskih ostrva i bez većih problema rešavala mečeve u svoju korist. U gostima je bilo 82:64, a u prestonici Katalonije 98:80 za popularnu Blaugranu.

Očekujemo novi nadahnut meč Sarasovih košarkaša i priželjkujemo efikasnu partiju domaće ekipe.

Barcelona Total Over 85.5 / 1.72

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM KOEFICIJENTOM 5.79, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI  48 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan