Tiket dana – petak 27.08.2021

Sportske
27 kolovoza, 2021
458 Views
tiket dana

Danas cemo odigrati listic sa 4 utakmice i nesto nizim kvotama, ali svakako dovoljnim da se ostvari lep profit. Mecevi su iz 4 razlicite fudbalske lige, a nas izbor igara na ovom tiketu su golovi i hendikepi.

18:30 Nurnberg – Karlsruher, Germany 2

Obe ekipe su u dosadanjem delu sampionata bez poraza, i obzirom na tradiciju ovih devju ekipa za ocekivati je da ce se do poslednjeg kola boriti za povratak u Bundesligu. Nurnberg je na svom terenu do sada odigrao dva meca i ostvario po pobedu i remi, uz skromnu gol razliku 2:0. Karlsruher je na strani odigrao isto 2 meca, i imaju isti skor kao Nurnberg samo sa boljom gol razlikom 3:1. Duel dve generalno tvrde ekipe koje fokus imaju na odbrani, pa je za ocekivati da I danas bude teska utakmica sa malo golova. Na poslednja 4 meca u nizu su igrali medjusobno sa manje od 2,5 gola, a mi smo se odlucili za malo sigurniju varijantu.

TIP: Under 3,5 (1.32) 22bet

19:00 Aalborg – Nordsjaelland, Denmark 1

Jedan od derbija Danskog sampionata izmedju Aalborga i Nordsjaellanda. Aalborg je na 4. mestu na tabeli sa 9 bodova, a ono sto nam je privuklo paznju je da su na 6 meceva do sada postigli samo 6 i primili 4 gola. Kod kuce su jos slabije efikasni, pa na 2 meca imaju pobedu i poraz sa gol razlikom 2:1. Nordsjaelland je druge strane na gostovanjima zabelezio 2 pobede iz 2 meca, sa gol razlikom 3:0. U poslednjih 10 duela ovih timova kada je Aalborg bio domacin, samo 3 puta je bilo vise od 2,5 gola. Ocekujemo i danas slican scenario, a nasu prednost dajemo domacinu.

TIP: Under 3,5 (1.47) 22bet

20:00 FK Sarajevo – Siroki Brijeg, BIH 1

Sarajevo je na trecem mestu na tabeli najvise zahvaljujuci dobrim rezultatima na gostujucim terenima. Kod kuce se jos uvek muce sto pokazuje skor od 1 pobede i 2 poraza uz gol razliku 3:5. Imali su kod kuce dva teska meca protiv Zrinjskog i Tuzla City-ja na kojima su porazeni sa 2:1 odnosno 2:0. Ocekuje ih jos jedan tezak mec protiv Sirokog Brijega koji je ove sezone na 2 gostovanja zabelezio 2 remija, uz skromnu gol razliku 1:1. Odlucili smo se za igru manje od 3,5 gola na mecu, a zanimljivo je da su 4 gola u prvenstvenom mecu ova dva tima kada je Sarajevo bilo domacin vidjena davne 2007 godine.

TIP: Under 3,5 (1.21) 22bet

20:00 Slaven Belupo – Dragovoljac, Croatia 1

Po kvalitetu u ovom trenutku Slaven je objektivno slican ekipama Sibenika i Dragovoljca, i pomalo cudi davanje velikih sansi domacinu za pobedu od strane kladionica. Ekipa golgeterski zivi od 38-godisnjeg napadaca Ivana Krstanovica, koji je za sada najefikasniji u timu Slavena sa 2 postignuta pogotka. Nerealno je ocekivati od igraca u poznim igrackim godinama da moze da predvodi klub, i najveci problem Slavena ove sezone je nedostatak klasicnog skorera. U Koprivnici su odigrali 2 meca, izgubivsi 2:1 od Lokomotive i odigravsi nereseno 1:1 protiv Sibenika. Posle 2 uzastopna remija sa ekipama Osijeka i Sibenika, Slaven se trenutno nalazi u seriji od 2 poraza. Ono sto statistika ne pokazuje je cinjenica da je Dragovoljac do sada igrao sa sva 4 kandidata za titulu, ekipama Dinama, Lokomotive, Osijeka i Hajduka. Do sada ih je od ovih timova ubedljivo savladao samo Dinamo Zagreb, i to sa 4:0. Posle serije teskih protivnika Dragovoljac juri prve bodove ove sezone, i sigurno je da ce dati sve od sebe da uspeju u tom cilju obzirom da je danasnji protivnik slican po kvalitetu. Uprkos tome sto kladionice kazu da je Slaven veliki favorit na ovom mecu, mi smo se odlucili da tipujemo na Dragovoljac.

TIP: Dragovoljac + 2,5 AH ( 1.21) 22bet

UKUPNA KVOTA: 2.84
KLADIONICA: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske