Tiket dana – Petak 30.06.2023.

Srba331
30 lipnja, 2023
915 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za petak 30.06.2023. smo odabrali tri nogometne utakmice. Ukupni koeficijent iznosi 7,03.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 30.06.2023. godine

19:00 Energetik BGU vs Isloch, Belarus Vysshaya Liga

Soligorsk je žestoko kažnjen zbog nameštanja utakmica, i domaćem timu je oduzeto 35 bodova. Domaćin ovog meča ima minus devet bodova i nalazi se trenutno u opasnoj zoni, ali imajući u vidu koliku želju imaju igrači Soligorska samo je pitanje vremena kada će ova ekipa “podići glavu iznad vode”.

Soligorsk ima drugi najubojitiji napad u ligi sa 26 postignutih golova, ok čega čak 16 na domaćem terenu ( samo 6 mečeva su odigrali pred svojim navijačima ). To dovoljno pokazuje njihv stil igre, i nema razloga da danas odigraju drugačije.

Slutsk je ekipa iz sredine tabele koja će teško ispasti iz lige a još teže doći do situacije da se bori za neko Evropsko takmičenje. Slutsk ne briljira na gostovanjima ove sezone, što učinak od samo jednog osvojenog boda na pet utakmica dovoljno pokazuje.

Nemamo dilemu koja od ove dve ekipe je bolja i kvalitetnija. Ako domaći budu dovoljno koncentrisani, ovde bi veoma lako moglo biti golova, što potvrđuje i tradicija međusobnih duela. Naime, prethodnih pet mečeva koji su odigrali Soligorsk i Slutsk je završeno sa najmanje tri postignuta gola.

Goals in both halves – yes ( 1+ & 1+ ) @ 1,83

20:00 Progreso vs Atenas, Uruguay Segunda Division

Progreso se želi vratiti u elitni rang Urugvajskog fudbala, što je ovaj tim u prvih 14 mečeva ovog dela sezone i pokazao. Domaći tim ima 4 boda više od drugoplasiranog Miramar-a, ima drugi najopasniji napad kao i najbolju odbranu u ligi.

Atenas je u skroz drugačijem ritmu, i to pre svega ofanzivnom, što svega 9 postignutih golova najbolje pokazuje. Ono što je specifično za Atenas je činjenica da mnogo bolje igraju izvan svog stadiona, tako da se igrači Progreso-a ne smeju u potpunosti potceniti protivnika.

Progreso ovaj meč igra da pokaže domainaciju i sačuva sigurnu prednost u odnosu na svoje konukrente, dok gostima ova utakmica sem prestiža ne znači ništa. Kako Progreso u poslednja dva kola nije preterano efikasan ( a kod kuće postiže prosečno 2.3 golova po meču ), verujemo da bi Atenas mogao biti idealan protivnik da se domaći vrate u prepoznatljiv golgeterski ritam.

Goals in both halves – yes ( 1+ & 1+ ) @ 1,95

21:00 Budućnost vs Breidablik, UEFA Champions League

Večeras nas očekuje utakmica koja ima “do or die” karakter za oba tima. Pobednik ovog duela će se plasirati u prvo kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona. U ovaj duel i jedni i drugi ulaze nakon ubedljivih pobeda, imajući u vidu da je Budućnost trijumfovala sa 3:0 dokje Brediablik bi mnogo ubedljiviji sa čak 7:1 protiv ekipe Tre Penne.

Tako ubedljive pobede ne znače apsolutnno ništa, jer je ovo utakmica u kojoj jedna lopta može doneti šansu da se napravi rezultatski iskorak u Evropi, kako jednima tako i drugima. To kažemo jer se ni Budućnost ali ni Breidablik ne mogu svrstati u velikane evropskog fudbala. Ono što je veoma važno napomenuti je činjenica da je Budučnost samo formalno domaćin, obzirom da se ovaj turnir igra na stadionu upravo Brediablika. Prednost domaćeg terena u ovakvim mečevima nije zanemarljiva prednost.

Objektivno gledano Budućnost ofanzivno ne može parirati raspoloženim Islanđanima, niti sebi može dozvoliti da ovaj meč odigra otvoreno zbog zaista puno rupa u defanzivnoj liniji. Za razliku od meča protiv Atletic-a pre nekoliko dana, ovog puta očekujemo dosta defanzivniji pristup ekipe iz Crne Gore, jer svako ko je ove sezone odgledao jedan njihov meč u domaćem šampionatu zna koliko se brzo stvara panika kod njih nakon prvog primljenog gola.

Breidablik X2 & Under 3.5 @ 1,97

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 19:00

Ukupni koeficijent: 7,03 ( PREPORUČUJEMO SISTEM 2/3 )

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. ( Petak 30.06.2023 09:00 ) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.