Tiket dana – petak 30.12.2022

Srba331
30 prosinca, 2022
1738 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za petak 30.12.2022 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim koeficijentom 6,53. Tiket možete odigrati i u sistemu 2 od 3. U tom slučaju minimalni koeficijent na 2 pogotka je 3,37, dok sve tri utakmice “daju” ukupni koeficijent 10,49.

19:15 Celta Vigo vs. Sevilla, La Liga

Nevjerojatno zvuči podatak da je Sevilla trenutno na osamnaestom mjestu La Lige. Situacija im nije dobra i potrebna im je brza reakcija. Ne očekuju laku utakmicu jer je i domaća ekipa vrlo blizu opasne zone, tako da ćemo sigurno vidjeti veliku borbu na terenu. Sevilla će također biti bez osam igrača, što im dodatno otežava situaciju. Celta je neugodna kod kuće i mogla bi ozbiljno iskoristiti probleme s kojima se susreću gosti. Kako i jedni i drugi ovdje trebaju bodove, vjerujemo u vrlo dinamičnu utakmicu.

Golovi u oba poluvremena 1+1+ @ 1,94

20:45 Derby County vs. Cambridge Utd, League One

Domaćin je vrlo blizu zone play-offa, ali se nikako ne uspijeva približiti željenom šestom mjestu. Također, Derby Counta ne iskorištava činjenicu da izravni konkurenti u borbi za doigravanje imaju određenih poteškoća. Utakmica protiv Cambridge Uniteda im je odlična prilika da nakon dugo vremena dođu do sigurne i uvjerljive pobjede. Derby County zabija u prosjeku 1,8 golova kod kuće, dok Cambridge United u gostima prima u prosjeku 1,9 golova po utakmici. Ujedno, gosti imaju najlošiji učinak u ligi kada su u pitanju mečevi izvan njihovog stadiona. Želi li u play-off, Derby County ovu utakmicu mora riješiti u svoju korist.

Golovi u oba poluvremena 1+1+ @ 1,83

https://twitter.com/dcfcofficial/status/1608515691778375681?s=20

21:00 Liverpool vs. Leicester, Premier League

Pobjeda protiv Aston Ville u prošlom kolu pokazala je da je Liverpool “živ”. Sada je vrijeme za početak niza pozitivnih rezultata, a Leicester je jednostavno idealan protivnik. Leicester je “pregažen” u duelu protiv Newcastlea, što nitko nije očekivao. Sada ih čeka izuzetno težak dvoboj protiv momčadi koja odlično igra na domaćem terenu. Otegotna okolnost za Leicester je što im ne ide baš najbolje na gostovanjima jer su u 8 susreta upisali 5 poraza uz čak 19 primljenih golova. Sve upućuje na laku i ritmičnu pobjedu domaćih.

Poluvreme/Kraj 1/1 @ 1,84

https://twitter.com/LFC/status/1608475663870169088?s=20

Koeficijent: 6,53
Kladionica: MeridianBet

SISTEM 2/3
Minimalni koeficijent: 3,37
Maksimalni koeficijent: 10,49

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.