Tiket dana – ponedeljak 02.05.2022

Sportske
2 svibnja, 2022
716 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Sutrašnji dan je veoma bogat kada je u pitanju ponuda fudbalskih mečeva, a za Vas smo izdvojili tri najinteresantnija duela po našem mišljenju, koja prati više nego sjajan koeficijent od preko 8.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 02.05.2022 godin

18:15 Fulham – Luton, England Championship

Od momenta kada je potvrdio povratak u Premier League, evidnento je da Fulham mečeve igra s značajno manjim intenzitetom u odnosu na ono na šta su nas navikli ove sezone, i Fulham je na poslednjih pet mečeva osvojio samo 4 boda. Dva kola pre kraja šampionata, najboljem strelcu Championshipa Mitroviću je potreban jedan gol kako bi izjednačio rekord po broju golova u jednoj sezoni, dok su mu dva pogotka potrebna kako bi postao rekoreder. Iako se Luton bori da sačuva mesto u plej ofu, verujemo da će domaći tim na surtašnjem meču posle dužeg vremena odigrati utakmicu na prepoznatljivom nivou, a to znači samo jedno – golovi ne bi smeli izostati.

1-3 i 1-3 ( u oba poluvremena biće postignut najmanje 1 a najviše 3 gola ) 1.93

20:30 Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt, Germany Bundesliga

Leverkusen se nalazi u situaciji da će mu u poslednja tri kola biti potrebne najverovatnije dve pobede kako bi uspeo da sačuva poziciju koja vodi u Ligu Šampona naredne sezone, a možda u najidealnijem mogućem trenutku mu “na noge” dolazi Eintracht Frankfurt. Goste već za tri dana očekuje mnogo važniji meč u polufinalu Lige Evrope protiv West Ham-a, tako da nismo sigurni da će igrači Eintrachta biti previše motivisani da sutrašnji meč odigraju na vrhunskom nivou, jer im duel sa Leverkusenom ne znači apsolutno ništa u rezultatskom smislu. Leverkusen je treća najefikasnija ekipa u ligi sa 72 postignuta gola, pa stoga očekujemo da će i sutra biti na potrebnom nivou kako bi došli do zlata vredna tri boda. U prvom ovosezonskom meču je Eintracht kod kuće slavio sa ubedljivih 5:2, tako da je pravo vreme za revanš.

1-3 i 1-3 ( u oba poluvremena biće postignut najmanje 1 a najviše 3 gola ) 1.84

21:00 Getafe – Betis, Spain Primera

Getafe uz meč manje ima prednost od 4 boda u odnosu na prvi tim “ispod crte”, ali daleko od toga da je borba za opstanak završena, tako da fudbalere domaćeg tima sutra očekuje veoma težak okršaj sa timom Betis-a, koji će pokušati da se vrati u igru za plasman na četvrto mesto na tabeli. Betis je pre devet dana uspeo da osvoji Kup Kralja, tako da je samopouzdanje na vrhuncu, i eventualnim trijumfom bi smanjili zaostatak u odnosu na četvrtoplasirani Atletiko Madrid na samo jedan bod, tako da bi se borba oko tog mesta koje void u Ligu Šampiona dodatno “zakuvala” u poslednja četiri kola. Kako su bodovi potrebni i jednima i drugima, očekujemo da će i Getafe i Betis odigrati otvorenije i značajno ofanzivnije, jer je to jedini način da se dođe do željenog cilja, tako da verujemo da će se mreže tresti u oba poluvremena. Betis je u prvom delu sezone na svom terenu rutinski salvio sa 2:0, dok je Getafe dobio dobio poslednja tri međusobna duela pred svojim navijačima.

1-3 i 1-3 ( u oba poluvremena biće postignut najmanje 1 a najviše 3 gola ) 2.29

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 8.13 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 8 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Sportske