Tiket dana – ponedeljak 13.03.2023.

MilosNS
13 ožujka, 2023
1602 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za ponedeljak 13.03.2023 sastoji se od tri utakmice sa ukupnim koeficijentom 5,95.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

20:00 Vinto vs Vaca Diez, Bolivija Primera

Jedna od najboljih liga ako želite da igrate sigurne tipove je svakako Bolivijska Prva liga. To je realno liga bez briga gde domaće momčadi uglavnom pobjeđuju, a gosti idu na meze posle utakmice.

Danas imamo susret između domaće momčadi koja je već par godina stabilan prvoligaš i Vaca Diez koji su ove sezone ušli u ligu i potrebno im je vrijeme da se aklimatizuju. Smatramo da je sve sem pobjede domaćina veliko izenađenje, te tipujemo pobjedu Universitario Vinto.  

Vinto @ 1.45

18:00 Legion vs Paide U21, Estonije Druga Liga

Do k je bilo najveće zatvaranje u vrijeme COVID pandemije, druga Estonska liga nam je bila zlata vrijedna, pošto su se tamo i odigravali mečevi. Slično je bilo i sa ligama Bjelorusije i Nikaragve, ali ovu ligu smo posebice voljeli posebno zbog činjenice da se igra vrelo efikasno.

Danas se sastaju momčadi Legion i juniori Paide, što znači samo jedno, efikasni susret sa nadamo se dosta golova u mreži oba protivnika. Zato i igramo igru na golove.

4+ @ 1.75

https://twitter.com/EstonianFBP/status/1633162011721728001

15:00 ATK Mohun vs Hyderabad, Indija Play Off

Uzvratna utakmica ½ finala play offa se igra danas i domaći moraju da jure zaostatak od 0-2 iz prvog susreta.

Ovo možda nekome znači da će biti golova, ali imajući u vidu da je ulog ogroman i da bi jedan primljen gol značio totalnu propast za domaću momčad, mi smatramo da će se ovde igrati oprezno na samom stratu i stoga idemo na manje od 3 gola na ovom susretu.

0-2 @ 1.76

https://twitter.com/atkmohunbaganfc/status/1635207753957531653

Koeficijent: 5.95

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.