Tiket dana – ponedjeljak 02.01.2023

Srba331
2 siječnja, 2023
1106 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za ponedjeljak 02.01.2023 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim koeficijentom 4,79. Odabrali smo mečeve iz Francuske, Engleske i Škotske.

15:00 Strasbourg vs. Troyes, Ligue 1

U ponedjeljak nas u francuskoj Ligue 1 očekuje utakmica između dvije momčadi koje nisu slavile u zadnjih 5 utakmica. Ujedno, obje ekipe su u donjem dijelu tablice, tako da je pobjeda u ovoj utakmici apsolutni imperativ za obje momčadi. Nakon 8 utakmica na domaćem terenu, Strasbourg još uvijek nema pobjedu, te je jedina momčad u ligi koja se nije veselila pred svojim navijačima. Domaći moraju napadati i pokušati doći do pobjede jer “vrijeme curi”, a Troyes sigurno nije momčad od koje bi se trebali bojati. Gosti su u 8 gostovanja čak 20 puta vadili loptu iz svoje mreže pa zasluženo nose epitet autsajdera u ovom dvoboju. Vjerujemo u motivaciju igrača Strasbourga da konačno ostvare prvu pobjedu na svom stadionu.

Strasbourg 1 @ 1,84

https://twitter.com/RCSA/status/1609592788575731712?s=20

16:00 Hearts vs. Hibernian, Premiership

Hearts je uspio iskoristiti kiks izravnih konkurenata, pa ovu utakmicu dočekuje kao trećeplasirani na tabeli Premiershipa. Ono što ističe domaće je uistinu izvrsan golgeterski učinak pred svojim navijačima. Hearts je na domaćem terenu u 8 susreta postigao 19 i primio 16 golova, pa je po tom parametru s 4,4 pogotka u prosjeku najbolji u ligi. S druge strane, Hibernian je primio 18 golova u 9 gostujućih utakmica, tako da prosjek od 2 primljena gola po utakmici jasno govori o njihovim obrambenim kvalitetama. Uzimajući sve navedeno u obzir, ovdje je klađenje na golove logičan izbor.

Golovi u oba poluvremena @ 1,67

https://twitter.com/JamTarts/status/1609561587249217536?s=20

18:30 Brentford vs. Liverpool, Premier League

Liverpool je uz dosta sreće prije nekoliko dana svladao Leicester, te će morati puno ozbiljnije pristupiti ukoliko želi izboriti plasman u Ligu prvaka. Naslov im je nedostižan, ali nedostižna bi mogla postati i Liga prvaka ako budu gubili bodove protiv “slabijih” momčadi. Brentford je igrao jako dobro u posljednja dva meča protiv Tottenhama i West Hama, ali nekako se čini da trenutno igraju na 110%. Imaju skromnu momčad pa ovaj niz izvrsnih rezultata ne može trajati kontinuirano. Ako najbolji igrač momčadi Toney bude izvan momčadi, Brentfordu će biti vrlo teško nastaviti sjajan golgeterski niz. Tada im ostaje da se brane, a momčad Liverpoola voli takve situacije. Blagi pritisak je na leđima igrača gostujuće momčadi, ali moramo biti realni i reći da ako ne uspiju svladati momčad poput Brentforda, upitno je zaslužuju li Ligu prvaka.

Liverpool 2 @ 1,56

https://twitter.com/LFC/status/1609524337429577728?s=20

Koeficijent: 4,79
Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.