Tiket dana – ponedjeljak, 04.07.2022.

Dusan
4 srpnja, 2022
553 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa.

Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Albirex Niigata juri prvo mesto, Fredrikstad traži izlaz iz krize, dok će Wydad protiv FUS Rabat-a odigrati praktično revijalnu utakmicu. To je najkraći opis našeg tiketa dana, na kojem je ovog puta ukupni koeficijent 3,57 u kladionici 22bet.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 04.07.2022 godine

13:45 Albirex Niigata vs. Tampines, Singapore Premier League

Domaći tim se probudio i krenuo u “lov” na titulu. Iako imaju deficit od 9 bodova u odnosu na Lion City, moramo reći da su odigrali 2 utakmice manje, što znači da bi sa te dve pobede ponovo zakomplikovali šampionsku trku.

Druga su najefikasnija ekipa u ligi sa čak 37 postignutih golova, igraju odlično u poslednje vreme, pa će biti pravo čudo ukoliko se ekipa Tampines-a ne vrati kući sa 3-4 gola u mreži. Tampines želi da dođe do plasmana u AFC Kup, ali će ih vrlo promenjiva forma izgleda omesti u ostvarenju tog cilja.

Nakon dva dobra meča odigraju dva loša, i tako u krug. Albirex je ekipa koja ne prašta takve oscilacije u igri, i kako su im bodovi više nego potrebni, nećemo se začuditi ako završe posao već u prvih 45 minuta.

Over 2.5 / 1.35

18:00 Fredrikstad vs. Asane, Norway OBOS-Ligaen

Delovalo je da će Fredrikstad ove sezone biti konkurentan u borbi za plasman za viši rang, ali su se izgleda predali. Na protekla četiri meča su osvojili samo 1 bod, i tako došli u situaciju da im je bliža borba za opstanak nego za plej of.

Gosti od početka sezone igraju po sistemu “toplo-hladno”, pa jedanaesta pozicija na tabeli ne treba da čudi. Ono što ih razlikuje od domaćeg tima je veoma slaba igra u odbrani, obzirom da sa 22 primljena gola do sada imaju treći najlošiji defanzivni učinak u ligi.

Domaćem timu više “gori pod nogama” u ovom trenutku, i pobeda na ovom meču im je apsolutni imperativ. Još jedan neuspeh u nizu bi ih doveo u neprijatan položaj, a mi verujemo da to neće sebi dozvoliti.

Goals in both halves – yes / 1.51

19:00 Wydad vs. FUS Rabat, Morocco Botola Pro

Wydad je u prošlom kolu uspeo da osvoji titulu prvaka, tako da za njih ovaj meč nikakav rezultatski značaj. Mogli bismo reći isti i za gostujući tim, tako da bi ovo vrlo lako mogao biti praktično „revijalni meč“.

Wydad već za tri dana očekuje važan duel u četvrtfinalu Kupa Maroko-a, tako da verujemo da će trener domaćih malo „promešati karte“, kako bi odmorio najvažnije igrače.

To bi trebalo da stvori priliku igračima FUS Rabat-a da „skinu skalp“ šampionu, i da se pobedom oproste od ove sezone. U ovakvim mečevima se veoma često dešava da autsjder već u prvom poluvremenu „pregazi“ favorita, a kako Wydad nema nikakav imperativ, očekujemo da će fudbaleri gostujućeg tima imati inicijativu na terenu u prvom poluvremenu.

First Half Over 3.5 Corners / 1.75

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.57, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan