Tiket dana – ponedjeljak, 05.09.2022.

Srba331
4 rujna, 2022
1306 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Ponedjeljkom je ponuda nogometnih utakmica obično slabija, no ipak smo uspjeli pronaći dvije utakmice za koje smatramo da imaju dovoljno visoku vrijednost da se nađu na našem tiketu dana.

Na prethodna dva tiketa baš nismo imali sreće (oba puta smo promašili samo jedan gol u poluvremenu), pa se nadamo da ćemo uspjeti prekinuti ovaj mini-niz negativnih rezultata.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Ponedjeljak 05.09.2022 godine

Torino vs. Lecce, Italy Serie A, 20:45 CET

Posljednji susret u petom kolu talijanske Serie A odigrat će Torino i Lecce.

Riječ je o dvije momčadi koje su u dosadašnjem dijelu sezone ostvarile vrlo skroman golgeterski učinak. Torino je zabio 5, a Lecce samo 3 gola, no popularni Bikovi su u puno povoljnijem položaju.

Torino ovaj susret dočekuje na devetom mjestu na tablici sa 7 osvojenih bodova, a niz od 3 utakmice bez poraza prekinuli su u prošlom kolu kada ih je Atalanta svladala rezultatom 3:1.

Prije tog susreta primili su samo 2 gola, što dovoljno govori o njihovoj disciplini u obrambenom dijelu igre. Lecce je i dalje bez pobjede, i za sada se čini kao ozbiljan konkurent za borbu za opstanak u ligi.

Ovdje prednost moramo dati domaćoj momčadi koja je već na početku sezone pokazala da može kontrolirati situaciju na terenu. Naša prognoza: 2-0 za Torino.

BTTS NO 2.10

https://twitter.com/TorinoFC_1906/status/1565723019661697024?s=20&t=wpKPHNQxMIkNCL3tzCpGAw

Aarhus vs. Nordsjaelland, Denmark Superliga, 19:00

Glavni favorit za osvajanje naslova u Danskoj, Midtjylland, ne uspijeva se vratiti u svoj prepoznatljivi ritam, pa su konkurenti to iskoristili na pravi način. Aarshus i Nordsjaelland su momčadi na drugom i petom mjestu na tabeli, pa njihov međusobni duel s pravom možemo smatrati derbijem osmog kola.

Aarhus je trenutno na petom mjestu sa 13 bodova nakon 7 utakmica (gol-razlika 9:5). dok je na drugom mjestu Nordsjaelland sa 16 bodova (gol-razlika 11:5). Trenutni poredak na tablici dovoljno govori da se radi o dvije ravnopravne momčadi, a broj postignutih golova skriva činjenicu da i jedni i drugi imaju zaista sjajne ofenzivne linije.

Aarhus je nezgodan kod kuće i samim time nosi epitet blagih favorita, ali će imati vrlo težak zadatak jer će gostujući igrači biti jako motivirani. Biti će motivirani činjenicom da bi pobjedom došli do vrha ljestvice, pa očekujemo totalnu ofenzivu Nordsjaellanda.

Njihove međusobne utakmice u pravilu su vrlo dinamične i efikasne pa ćemo i ovoga puta birati golove.

Više od 2,5 1,93

https://twitter.com/AGFFodbold/status/1566458062390575104?s=20&t=HkTakwvpX3Z4E90RqfYTPA

Ukupni koeficijent: 4.05
Kladionica:
22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.