Tiket dana – ponedjeljak, 07.03.2022.

Dusan
7 ožujka, 2022
520 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedjeljak 07.03.2022. godine

14:00 Radnički Kragujevac – Metalac, Serbia 1

Duel dve ekipe koje se grčevito bore za opstanak obeležiće ovaj ponedejlak u najvišem rangu srpskog fudbala. Radnićki iz Kragujevca je živnuo dolaskom Nenada Lalatovića, i u protekla dva kola su kragujevčani ostvarili dve veoma važne pobede, i to protiv direktnih konkurenata u borbi za opstanak.

Metalac ima samo bod više od Radničkog, i igra veoma promenjivo u poslednje vreme, tako da malo začuđuje da su kladionice dale samo blagu prednost domaće timu. Lalatović je disciplinovao ekipu što se vidi i po samom angažovanju na terenu, a znajući njega, sigurni smo da će na današnjem meču tražiti od svojih igrača da pruže 110 posto mogućnosti.

Radnički je po našem mišljenju mnogo bliži trijumfu.

Radnički to win or draw – 1X ( 1.41 )

19:00 Legia – Slask Wroclaw, Poland 1

Poljski velikan je ove sezone u ogormnoj krizi, i nakon mnogih šampionskih godina je došao u situaciju da mora brinuti o borbi za opstanak u ligi. Legia uoči ovog meča ima 22 boda, i uz dva meča manje zaostaje 2 boda za Lecznom, tako da joj je pobeda u večerašnjem meču apsolutni imperativ.

Iako igra promenjivo u poslednje vreme, moramo reći da fudbaleri tima iz Varsave na nekoliko prethodnih mečeva igraju izuzetno ofanzivno, što je i razumljivo jer im vremena polako ponestaje. Slask je trenutno relativno miran oko borbe za opstanak, ali bi se i oni mogli naći u nezgodnoj situaciji jer su bez pobede na poslednja 4 meča u ligi.

Jedno je sigurno, Legia će nastaviti u ofanzivnom ritmu i ići na osvajanje sva tri boda, što znači da nas očekuje veoma otvoren meč. U takvom odnosu snaga, barem dva gola su sasvim realna.

Over 1.5 ( 1.37 )

21:00 Athletic Bilbao – Levante, Spain 1

Imao je Bilbao više nego lepu šansu da dođe do finala Kupa Kralja, ali ih je u toj nameri zaustavila Valencia. Objektivno gledano, Bilbao je bio bolji tokom čitavog meča i sigurno je da je jeftino primljen gol koji je značio eliminaciju iz takmičenja mnogo uticao na tim iz Baskije.

To je bio treći poraz u prethodna četiri meča u svim takmičenjima, tako da ne možemo reći da je Bilbao u najsjajnijoj formi. U goste im stiže poslednjeplasirani Levante koji uz meč manje ima sedam bodova zaostatka u odnosu na prvi tim iznad crte, tako da bi Levante-u čak i bod večeras bio veliki kao kuća.

Levante je uspeo da podigne formu, i na poslednja tri meča je osvojio sedam bodova. Kako se radi o veoma borbenoj ekipi, verujemo da večeras neće na teren istrčati sa belom zastavom.

Levante +1.5 AH ( 1.50 )

21:00 Tottenham – Everton, England 1

Meč protiv Middlesborugh-a je još jednom pokazao da je ekipa Tottenham-a veoma nepredvidiva. Tottenham je odigrao tri meča manje u odnosu na većinu konkurenata u borbi za plasman u Ligu Šampiona, tako da još uvek sasvim realne šanse da se domogne željenog četvrtog mesta.

Prvi korak ka tom cilju je pobeda u sutrašnjem meču protiv Everton-a, a povratak Bentacur-a i Lucas-a u ekipu bi u mnogome mogao uticati na rezultat sutrašnje utakmice. Tottenham je sa njima dvojicom mnogo jača ekipa, i zaista verujemo da su Kane, Son i Lucas u stanju da naprave potrebnu razliku protiv prosečne ekipe kao što je Everton.

Veoma loša forma Everton-a u poslednje vreme je još jedan od razloga zašto verujemo da će Tottenham bez većih problema stići do pobede u sutrašnjoj utakmici, i napraviti veliki korak napred u borbi za plasman u Ligu Šampiona.

Tottenham not to lose and Under 4.5 ( 1.42 )

UKUPNI KOEFICIJENT: 4.11

KLADIONICA: 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 4.86 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

Author Dusan