Tiket dana – ponedjeljak 08.05.2023.

Sportske
7 svibnja, 2023
1843 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Sjajan dan je za nama , obzirom da su naši analitičari pogodili tiket sa kvotom 11,37. Za danas ponovo biramo 4 utakmice u Yankee sistemu, a kvota je ovog puta 14,88. Svakako, preporučujemo da nas poslušate i tiket uplatite kao Yankee sistem.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 08.05.2023. godine.

20:00 Aris vs AEK, Greece Super League

Meč u Solunu bi praktično mogao dati odgovor na pitanje ko će biti novi šampion Grčke. Aris koji je već obezbedio kvalifikacije za Ligu Konferencija dočekuje prvoplasirani AEK, koji ima jednak broj bodova kao i Panathinaikos. U isto vreme Olympiacos kod kuće dočekuje Panathinaikos, pa bi AEK pobedom protiv Aris mogao kolo pre kraja doći do titule. Naravno uz uslov da Panathinaikos ne trijumfuje, pa bi AEK-u u poslednjem kolu bio dovoljan samo jedan bod. Svakako, ovo je šansa koju AEK ne bi smeo propustiti, i ako gosti budu na prepoznatljivom nivou Aris ne bi trebao biti ozbiljnija prepreka.

Aris ne daje gol @ 1,91

19:00 Pecsi vs MTK Budapest, Hungary Merkantil Bank League

MTK je tokom većeg dela šampionata igrao izuzetno ofanzivno, i čak 83 postignuta gola su im donela epitet najefikasnije ekipe u ligi. Ipak, MTK u poslednje vreme ne pokazuje ni delićsvojih ofanzivnih kvaliteta. Na njihovu sreću Ajka to nije umela da iskoristi na pravi način. Gostima je jedan bod na ovom meču dovoljan za potvrdu plasmana u Prvu ligu, a kako domaćima ova utakmica ne znači apsolutno ništa ovo bi možda posle dužeg vremena mogla biti utakmica na kojoj će MTK demonstrirati ofanzivne kvalitete.

3+ golova @ 2,07

18:30 Empoli vs Salernitana, Italy Serie A

U košarci ekipe koje vole brz ritam veoma često dobijaju epitet “run and gun”. U itlaijanskoj Serie A je to Salernitana. Očekuje nas duel dve ekipe koje su rešile pitanje opstanka u ligi i koje do kraja šampionata mogu igrati mnogo rasterećenije nego što su svi očekivali. Ni jedni ni drugi se ne mogu pohvaliti defanzivnim kvalitetima, a kako verujemo da će ovo biti utakmica bez pritiska golovi ne bi trebali izostati.

Golovi u oba poluvremena – da 1+1+ @ 2,08

17:00 Zadar vs Crvena zvezda, ABA League

Crvena zvezda je u Beogradu pokazala svu razliku u kvalitetu i rutinski trijumfovala sa čak 100 postignutih poena. Najbolji igrač Zadra Luka Božić je ponovo bio jedini raspoložen za igru u svojoj ekipi, tako da se Zadar nije ni mogao nadati povoljnijem rezultatu. Iako su gosti kvalitetniji na svim pozicijama, u dvorani Kresimir Cosic nije lako igrati, te stoga smatramo da uprkos svemu košarkaši domaćeg tima mogu pokazati zube. Realno je da će gosti ovaj meč rešiti u svoju korist, a mi prognoziramo da to neće biti na previše ubedljiv način.

Zadar +15.5 @ 1,81

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 17:00

Ukupni tečaj: 14,88 ( PREPORUKA JE SISTEM 2,3,4 / 4 )

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske